3000 Kč


Vzhůru na palubu! Lodní lístek umožní vstup do Robinsonu až 20 lidem najednou. Skvěle poslouží i jako permanentka




Největší rodinný zábavní park na Vysočině, Robinson Jihlava, přichází ve spolupráci s portálem City.cz s novinkou. Spouští předprodej Lodních lístků pro hromadné či opakované vstupy. Tak vzhůru na palubu!

Zákazníci Robinsonu, mezi které se řadí i firmy a pořadatelé táborů, po této novince volali. A dočkali se! Lodní lístek je nejlepší volba pro opakované nebo hromadné vstupy.

"Na jednu vstupenku s unikátním kódem máte dvacet vstupů do Robinsonu za zvýhodněnou cenu na kdykoliv, ať je víkend, prázdniny nebo všední den podle otevírací doby," vysvětlil provozovatel zábavního parku Robinson Jaroslav Hrdlička. 

"Stačí pár kliknutí a přijde Vám Lodní lístek, který umožní vstup až 20 lidem naráz nebo můžete přijí sám dvacetkrát," dodal.

Platnost lístku je 500 dní a úhrada lístku je možná ihned při jeho objednání prostřednictvím platební karty nebo mobilu. Lodní lístek přijde obratem po jeho úhradě.


Rodinný park Robinson je největší indoorový zábavní park v Kraji Vysočina, kde se nacházejí desítky originálních dětských atrakcí. A nejen to.

727 805 227



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: