200 Kč


Místo, kde uslyšíte ubíhat čas. A nejen to. V CafeBudík si vychutnáte luxusní kávu i vynikající dezert




Že čas běží jako splašený? O tom by mohli vyprávět ti, kdo už navštívili CafeBudík. Tam totiž uslyšíte čas divoce pádit tikotem desítek budíků, které tvoří nezapomenutelnou kulisu tohoto místa nedaleko břehu řeky Jihlavy. Voucherem do CafeBudík zaručeně uděláte radost. Objednat i uhradit si jej nyní můžete on-line - přímo na City.cz.

Nemám čas, slýcháme i říkáme obvykle. Přitom víme, že času máme všichni každý den stejně. Ani o vteřinu víc. Přesto, nebo právě proto, stojí za to nedělat z dnů závodní dráhu a vychutnat si každou minutu. 

A CafeBudík je právě jedním z takových míst, kde si odpočinete od každodenního shonu. S vynikající kávou, osvěžující domácí limonádou, či luxusními dorty a dezerty domácí výroby. 

Kavárnu už dávno stačili objevit ti, kteří s dětmi navštěvují největší zábavní park na Vysočině. CaféBudík totiž sídlí ve stejné budově, jako Robinson Jihlava

A nyní můžete potěšit voucherem své blízké. A to v hodnotě 200 a 500 korun. Zakoupit jej můžete z pohodlí domova on-line, přímo zde


Rodinný park Robinson je největší indoorový zábavní park v Kraji Vysočina, kde se nacházejí desítky originálních dětských atrakcí. A nejen to.

727 805 227



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: