Zažijte vánoční večírek jinak, bar Black Wall ho servíruje ve velkém stylu



 27. 10. 2021

Špičkový jihlavský bar Black Wall aktuálně přijímá rezervace na firemní večírky a Jihlavou se nese, že to bude stát za to, proto jsem se vydala zjistit co pro nás na tuto sezónu Black Wall chystá.

Už při vstupu do baru na mě dýchla úžasná atmosféra jak spokojených a pohodových lidí, tak úžasného prostředí a já si pro sebe říkám - jsem stále ještě v Jihlavě? V zápětí mě vítá majitel podniku Petr Švanda a v ruce drží drink, který vypadá jako kdyby přiletěl z jiného světa. S úsměvem popisuje jeho příběh a chuťový profil. 

Moje první otázka hned míří na firemní večírky. 

Dozvěděla jsem se že chystáte speciální program na firemní večírky. Můžete nám prozradit o co půjde? 

Ano, chystáme pro naše hosty spoustu novinek, upřímně nikdo z nás zatím neví co nás čeká. Je to poprvé, co budeme mít v zimě doufám otevřeno. Co se týče firemních večírků nabízíme možnost rezervace pro menší skupiny s občerstvením formou tapas a koktejlovými balíčky. V těchto případech bar neuzavíráme a hosté si užívají plně jeho atmosféru.  Rádi hosty bavíme jednoduchými barovými triky nebo barmanskou show. Naši barmani jsou komunikativní a vždy dokáží vytvořit příjemný zážitek.

Je možné si bar pronajmout celý? 

Je to možné, bar pohodlně pojme 30 hostů pro které umíme vymyslet speciální program přesně na míru. Umíte si představit večírek třeba ve stylu Casino Royal nebo Velký Gatsby, kdy vám barman vystřelí formou barmanské show neskutečné Dirty Martiny, nebo Back to the Future, kdy se zakousnete do drinku a kouř vám půjde doslova z nosu a úst? Celý program doplní tématicky raut a speciálně upravené koktejlové menu ke každému programu. 

Dá se večírek v tomto stylu přenést i na jiné místo? 

S naším cateringem to možné je. Kdekoliv postavíme mobilní bary a připravíme koktejlový balíček. S našimi barmany se rozhodně nudit nebudete. Zajistíme Vám skvělou barmanskou show v podání vicemistra Evropy a bohatý catering na který se bude dlouho vzpomínat. 

Chystáte nějaké novinky na adventní svátky? 

Letos se s vámi budeme vídat i na adventních trzích na jihlavském náměstí, kde bude premiéra našich originálních punčů. Zároveň když vše dobře dopadne a dostaneme od města zelenou, tak během adventních trhů na jeden den vyroste na náměstí Pop Up Bar v podobě obrovského iglů s ledovým barem, které zákazníkům nabídne unikátní zážitek v podobě koktejlového párování s tapas podpořené audio stopou a videomapingem zakončený ohnivou barmankou show, ale nechci předbíhat….

Z baru odcházím spokojená a plná dojmů a očekávání co přinese zimní sezóna. A co vy? Už máte svoji rezervaci? 


Autor: Dana Křížková



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: