Už žádní anonymové. Hodnocení od skutečných zákazníků je nad zlato



 05. 12. 2022

S novým rokem začne platit novela zákona o ochraně spotřebitele. Ta mimo jiné přinese i důležitou změnu z pohledu zákaznických recenzí. Nově, pokud obchodník zveřejní své recenze, musí být ověřené. Jenomže jak je ověřit? S rezervačním systémem Citydiář od City.cz máte na tuhle otázku odpověď.
 

 

„Obchodník nemusí zveřejňovat žádné recenze. Pokud je zveřejní, tak musí zajistit, že to jsou důvěryhodné recenze. Dále bude zakázáno zveřejňovat falešné spotřebitelské recenze nebo zkreslovat recenze na sociálních sítích,“ řekla deníku Právo Miluše Trefancová z ministerstva průmyslu a obchodu, které novelu předložilo. A za klamavé recenze pak podle Trefancové hrozí pokuta až 5 milionů korun. 

S rezervačním systémem Citydiář si můžete zautomatizovat sběr zpětné vazby od zákazníků. 

Od těch reálných, kteří u Vás skutečně nakoupili. Žádný anonymní troll na sociálních sítích a v hodnocení ve vyhledávačích. Ale Váš skutečný zákazník a jeho zpětná vazba. 

Podobně, jako třeba na tomto firemním profilu. 

 

Zákazníkům pošlete poděkování jedním kliknutím

Kliknutím na tlačítko "Odbaveno" u konkrétní objednávky v rezervačním systému Citydiář automaticky odešlete zákazníkovi e-mail s poděkováním a zpětným odkazem pro jeho vyjádření spokojenosti v recenzi na profilu vaší firmy na City.cz: 

 

Hodnocení vašich skutečných zákazníků je poté ihned uveřejněno na profilu vaší firmy na City.cz.  

 

 

Pokud ještě nemáte rezervační systém Citydiář, vyzkoušet jej můžete na dva měsíce zdarma. Stačí zanechat kontakt a my se Vám ozveme. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: