Šetřete vodou, šetřete planetou, vyhrajte tři spořiče vody


 20. 11. - 04. 12. 2020   od 00:00 do 12:00

Tři spořiče vody v hodnotě více než tisíc korun může vyhrát ten, kdo odpoví na instagramu @kolibrik.energie na soutěžní otázku Co je to zelená energie od Kolibříka? Odpověď najdete na webových stránkách Kolibříka energie, nového dodavatele elektřiny a plynu, který si moc dobře uvědomuje skutečnost, že kapka vody může být pro člověka bezvýznamné množství, ale pro život na naší planetě má zásadní význam.

„Zdroj vody je omezený, měli bychom se naučit kapku šetřit a vodou zbytečně neplýtvat. Jako nový komunitní dodavatel energie chceme pomoci tomu, aby naše planeta zůstala modrozelená i pro další generace, a aby životní prostředí šetřily a hýčkaly celé komunity lidí,” vyjádřila se projektová manažerka Kolibříka energie Lucie Matulová. 

Kolibřík si proto připravil soutěž o skvělou vychytávku. Jde o tři spořiče vody v hodnotě více než tisíc korun, výherci budou hned tři. Průměrný člověk spotřebuje 150 litrů vody denně, přitom stačí malá vychytávka, která pomůže ušetřit vlastní kapse a také planetě, a zároveň jedinci nesníží jeho životní komfort. 

Kolibřík jako ochránce přírody nabízí svým komunitám zemní plyn a elektřinu buď levnou, a nebo právě zelenou. A protože voda je také energie, tentokrát soutěžíme o spořiče vody. Je to snadné, mrkněte na www.kolibrik-energie.cz, kde se dozvíte více o zelené energii. Potom dejte lajk instagramovému profilu @kolibrik.energie a pod post se soutěží napište komentář, co je to zelená energie. Soutěž potrvá od pátku 20. listopadu do pátku 4. prosince do dvanácti hodin. Poté Kolibřík vylosuje tři šťastlivce, kteří balíček tří spořičů vody obdrží. Držíme křídla! 

Ceny do soutěže dodal spřátelený projekt Kolibříka energie www.kapkusetrim.cz


Jsme jediný dodavatel energie v ČR, který je zároveň sociální firmou, tj. společností, která není orientována primárně na dosažení zisku pro majitele....

+420 530 300 333



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: