The Animals zahrají v brněnském Sono Centru. Hráli jsme o dva páry vstupenek



V pátek 1. února rozezní brněnské Sono Centrum písně jedné z velkých legend druhé poloviny 60. let – skupiny The Animals, která je vedle Beatles či Rolling Stones řazena mezi klenoty britské hudby.

The Animals je původně rhythm&blues a rocková kapela ze 60. let. Zřejmě nejstylovější britská skupina vznikla jako Alan Price Combo v Newcastelu, kde hrávala pravidelně každou sobotu v nabitém Downbeat Clubu. Poté, co na post zpěváka nastoupil Eric Burdon, přesídlili do honosnějšího klubu A-Go-Go a začátkem roku 1964 změnili jméno na The Animals. Pak vystupovali v klubech v Londýně a okolí.  Mnoho hitů kapely obsadilo přední místa anglické i americké hitparády. Po dvou albech - The Animals a Animals Track – Alan Price soubor v květnu 1965 opustil.

Od roku 2003 koncertuje formace pod názvem The Animals and Friends a tvoří ji dva původní členové John Steel, který je též spoluzakladatelem původního bandu, a Mickey Gallagher a jsou doplněni o Danny Handleyho a Roberto Ruize.

Zpravodajský portál City.cz ve spolupráci s Brnokoncertem vyhlásil soutěž o 2 x 2 vstupenky na koncert The Animals v celkové hodnotě 2 200,-Kč. Nenechli jste si ujít tuto britskou legendu? Stačilo správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Soutěžní otázka zněla: Jak se jmenuje největší hit skupiny The Animals?

Správná odpověď je: The House of the Rising Sun

Uzávěrka soutěže byla v úterý 29. ledna o půlnoci. Výherci se stali Pavel Pokorný a Lenka Fabová. Výhercům gratulujeme a o způsobu převzetí vstupenek je budeme informovat e-mailem.


Agentura Brnokoncert začala fungovat na konci roku 2008. Působí především v Brně, ale nepravidelně organizuje koncerty i v Praze a dalších městech ČR.

541240623



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: