Návštěvníci zažijí na vlastní chuťové buňky novinky a trendy v gastronomii. Hráli jsme o vstupenky



Beko Fresh Festival slibuje inovovaný program, neotřelé speciality a gastronomické zážitky, spoustu zábavy. Tradiční tvář festivalu, Zdeňka Pohlreicha, doplní další hvězdy kuchařského nebe, Roman Vaněk, Radek David a také herec a autor blogu Gastromapa Lukáš Hejlík.

Liberec přivítá festival 24. a 25. května ve sportovním areálu Vesec.

Novinkou na festivalu je prezentace vybraných restaurací, které se pyšní nějakou specialitkou. Představí se Extrémní catering se šneky po toskánsku, mořským ježkem, bizoním burgerem či holoubátky. 

Z libereckých vyhlášených podniků se návštěvníci mohou těšit např. na burgrárnu Q Burger Bar, Beer Warehouse či Půlměsíc Beer&Pasta, ale také na nově otevřenou Hospodu Na Růžku. 

Pravidelně se na festivalu prezentují nejlepší kuchaři ČR a letos tomu nebude jinak. K Pohlreichovi se letos v Liberci připojí šéfkuchař a popularizátor gastronomie Roman Vaněk a šéfkuchař Radek David. Pozvání přijal také herec, autor projektu scénického čtení Listování a blogu Gastromapa Lukáš Hejlík. 

Portál City.cz spolu s pořadatelem Beko Fresh Festivalu vyhlásil bleskovou soutěž o vstupeneky.

Soutěžní otázka zněla: Kde se koná poslední letošní Beko Fresh Festival?

Správná odpověď je: 15. až 16. června v Pardubicích

Odpověď na otázku a další informace naleznete zde.

Uzávěrka soutěže byla v pondělí 20. května o půlnoci. Výhercem se stal Prokop Ferdan o výhře a způsobu převzetí vstupenek jej budeme informovat e- mailem.


Největší český gurmánský festival dobrého jídla a pití.




Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: