Soutěžili jsme o vstupenky do zoo, kde si prohlédnete zvířata ze všech koutů světa. Můžete i sami pomoci


 01. 03. - 31. 03. 2021   od 00:00 do 12:00

Svět se zase konečně snad brzy vrátí k normálu! A abychom si to čekání na skončení koronavirové doby zkrátili, soutěžili jsme o vstupenky do jihlavské zoo! Ta navíc vyhlásila sbírku na pomoc zvířatům. Přispět můžete i vy!

Takovou "dovolenou" zvířata v jihlavské zoo ještě nepamatují. Od rána do večera klídek, žádní návštěvníci. S tím, jak opatření proti šíření koronaviru zamezila vstupu do zoo návštěvníkům, přišla jihlavská zoo o stěžejní část svých příjmů ze vstupného. 

Přispět na provozní výdaje zo, jako je mimo jiné především krmivo pro zvířata, můžete na tomto odkazu. Příspěvek můžete poukázat v libovolné výši. Anebo můžete zvířata poslat na virtuální "dovolenou", ze které vám pošlou virtuální pohled či si rovnou symbolicky adoptovat jedno z chovaných zvířat příspěvkem nad 1000 korun. 

Přispět také můžete na přístřešek pro tapíry. Nebo na prolézačky pro medvědy

Čekání na znovuotevření nejnavštěvovanějšího turistického cíle v Kraji Vysočina jste si mohli zkrátit i soutěží o vstupné. Soutěžili jsme o 3 páry vstupenek do jihlavské zoo. 

Stačilo správně splnit dva úkoly a mít štěstí ve slosování: 

1. úkol: Dejte "To se mi líbí" stránce City.cz na facebooku a okomentujte na této facebookové stránce pod soutěžním příspěvkem, s kým byste rádi do jihlavské zoo vyrazili? 

2. úkol: Ve formuláři níže na této stránce (po ukončení soutěže již není dostupný) napište správnou odpověď na soutěžní otázku: Na co má mimo jiné nárok adoptivní rodič zvířete v jihlavské zoo? 

a) může pojmenovat jeden z pavilonů svým jménem

b) za každých darovaných 1 000 Kč získá jednorázovou volnou vstupenku (správná odpověď)

c) získá tričko s logem zoo

Uzávěrka soutěže byla ve středu 31. března 2021 ve 12 hodin.

Ze správných odpovědí, odeslaných formulářem níže, systém vygeneroval tři vylosovali výherce. Těmi jsou:

Romana Jarošová
Jana Šinkovská
Ladislav Dostál

Každý z výherců získá 2 vstupenky do Zoo Jihlava. O výhře a způsobu převzetí vstupenek budou výherci informováni e-mailem. Výhra je nepřenosná a nelze ji finančně kompenzovat. Vstupenky, získané v soutěži, mají platnost do 30. 6. 2022. 


Zoo jedinečná jako příroda! Zoo Jihlava rozdělená do pěti kontinentů se nachází v malebném údolí řeky Jihlávky, v bezprostřední blízkosti centra města....

 Benefit: Při zakoupení balíčku 10 vstupů na Citykartu získáte 1 vstup navíc. Cena zvýhodněného produktu pro držitele Citykarty je 1300...

567 573 730



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: