130 Kč


V jihlavské zoo si užijete zvířata z pěti kontinentů během jediného dne




ZOO v Jihlavě po dlouhém uzavření kvůli vládním opatřením znovu otevírá! Tato útulná zoo v centru krajského města nabízí poznání a zábavu, tématicky rozdělenou dle kontinentů. Podívat se na pět kontinentů během jednoho dne? V Jihlavě je to možné!

Zatímco hned u hlavního vchodu už nepřehlédnete vyčuhující dlouhé krky žiraf ve výběhu afrického pavilonu, nedaleko zase spatříte typickou australskou farmu s ovcemi a hopsajícími klokany. 

Obdivovat můžete ale také třeba medvědy, vlky, kočkovité šelmy, hrající si tuleně v bazénu... a bezpočet dalších organismů rozmanité přírody. Prozatím je však z důvodu protipandemických vládních opatření zakázán vstup do pavilonů. 

Aktuální informace k návštěvě zoo naleznete na webu zoologické zahrady. 

Zoologická zahrada Jihlava, která se specializuje především na chov plazů, kočkovitých šelem a drápkatých opiček, je domovem více než 200 druhů zvířat a oázou klidu pro návštěvníky Vysočiny.

Za poslední roky získala zcela nové pavilony, přesto neztratila na své známé útulnosti. O tom, že stavět pavilony v zoo není jen tak, hovořil v rozhovoru pro City.cz i její ředitel Jan Vašák.




Zoo jedinečná jako příroda! Zoo Jihlava rozdělená do pěti kontinentů se nachází v malebném údolí řeky Jihlávky, v bezprostřední blízkosti centra města....

 Benefit: Při zakoupení balíčku 10 vstupů na Citykartu získáte 1 vstup navíc. Cena zvýhodněného produktu pro držitele Citykarty je 1300...

567 573 730



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: