Chybí vám umění a kultura? Vyhrajte akreditaci na festival Malá inventura a tašky Miluju offlajn!


 12. 04. - 19. 04. 2021   od 00:00 do 12:00

Akreditaci na podzimní festival živého umění Malá inventura a kvalitní látkové tašky s merchem Miluju offlajn může vyhrát ten, kdo dá follow instagramovému profilu @kolibrik.energie a odpoví pod post se soutěží Energie Nové sítě na otázku kam za kulturou vyrazí po rozvolnění opatření a označí kamaráda, se kterým půjde.

Energie Nové sítě je projekt nového komunitního dodavatele energií Kolibřík energie, který si moc dobře uvědomuje, že národ je tak bohatý, jak bohatá je jeho kultura, a proto se spojil s kulturní organizací Nová síť, která podporuje živé umění a spolupráci v kultuře. Bližší informace o Energii Nové sítě se dozvíte na webových stránkách www.energienovesite.cz.

„V Kolibříkovi jsme si plně vědomi, že umění je součástí lidské kultury a je jen na nás, jak si tuto oblast budeme chránit a rozvíjet. Naštěstí existují lidé a organizace jako je Nová síť, kteří tuto činnost berou jako své poslání a my jsme velmi rádi a poctěni, že se společně s nimi můžeme podílet na kultivaci prostředí, ve kterém žijeme,” vyjádřila se projektová manažerka Kolibříka energie Nikola Hauserová. 

Kolibřík se jako inovativní dodavatel elektřiny a zemního plynu spojil se s Novou sítí proto, aby jí pomohl získat finanční prostředky třeba právě na populární a uznávaný festival živého umění Malá inventura, jehož podzimní část se koná v Jihlavě, Jičíně, Karlových Varech a Českých Budějovicích. Polovinu svého zisku věnuje Kolibřík energie právě komunitě lidí, kteří se zajímají o živé umění, ale zákazníci Kolibříka si mohou vybrat i z dalších společensky prospěšných komunit, které díky svému odběru elektřiny a plynu podpoří a umožní tak komunitě získat finanční profit.

Pokud chcete soutěžit o akreditaci na festival Malá inventura a kvalitní látkové tašky a samolepky s merchem Miluju offlajn, je to snadné.  Dejte follow instagramovému profilu @kolibrik.energie a pod post se soutěží napište komentář kam za kulturou vyrazíte po rozvolnění opatření a označte kamaráda, se kterým půjdete. Soutěž potrvá od pondělí 12. dubna do pondělí 19. dubna do dvanácti hodin. Poté Kolibřík vylosuje šťastlivce, který balíček obdrží. Držíme křídla!


Jsme jediný dodavatel energie v ČR, který je zároveň sociální firmou, tj. společností, která není orientována primárně na dosažení zisku pro majitele....

+420 530 300 333



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: