Kam za nejlepším grilem na Vysočině? Do města UNESCO, začínajícího písmenem "T". A není to Telč




Váháte, kam na výlet, spojený s vynikajícím obědem či večeří? Vyzkoušejte město, zapsané na seznamu UNESCO. Dýchne na vás svou atmosférou. Ve druhém největším městě Vysočiny i místní ocení Adam´S Bar&Bistro, kde si můžete pochutnat na grilovaných specialitách. Přesvědčí vás o tom, že není gril jako gril. V Adam´S Bar&Bistro vám také rádi umíchají drink, jaký jste ještě třeba ani dosud neochutnali.

Když věci děláte s láskou, lidé to ocení. To dobře ví znalci, kteří nedají dopustit na špičkovou kuchyni a výtečné drinky v třebíčském Adam´S Bar&Bistro. 

Podnik, laděný do tónů přírodního dřeva, překvapí v těsném sousedství autobusového nádraží útulnou atmosférou, zahrádkou na prostorné terase a tím nejlepším grilem široko daleko.

Španělský Rolls-Royce mezi grily JOSPER totiž odborníci považují za nejlepší na světě.  

„Moje prvotní vize byla, že otevřu čistě koktejlový bar jen s malým jídlem, tapas, nebo něco podobného. Mezitím jsem ale měl možnost ochutnat jídlo připravované v Josper grilu. Jedná se o španělskou technologii, kterou používají nejlepší restaurace, nejen michelinské, ale i moderní bistra jak u nás, tak ve světě. Hned první degustace rozhodla, že tento gril prostě musím mít,“ vyznává se v rozhovoru pro City.cz šéf nové restaurace na gastronomické mapě gurmánů, Adam Smilek. Celý rozhovor si můžete přečíst zde

Tenhle zručný barman se světovými zkušenostmi vám navíc vykouzlí drink, který vám na očích uvidí. Anebo takový, který jste zaručeně ještě nikdy nepili... záleží jen na vás, zda si dáte svůj oblíbený nápoj, anebo rádi vyzkoušíte něco nového.

Pro milovníky piva nezklame na výčepu poctivý, český Pilsner Urquell. Na své si u nás přijdou i milovníci kávy, kvalitního vína a italského prosecca.

Otevírací doba: 
pondělí    11–22
úterý        11–22
středa      11–22
čtvrtek     11–22
pátek       11–1
sobota     11–1
neděle    Zavřeno




V Adam´S Bar&Bistro si můžete pochutnat na grilovaných specialitách, které vás přesvědčí o tom, že není gril jako gril. Španělský Rolls-Royce mezi grily...

 Benefit: Držitelé Citykarty mohou v soutěžích na City.cz vyhrát vouchery do Adam´S Bar&Bistro.

602 224 848



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: