VIDEO: Portál City.cz se mění. A pomáhá podnikům v nelehké době - teď a tady



 25. 04. 2020

Uzavřené obchůdky a živnostenské provozovny paralyzovaly život ve městech na několik týdnů. A zatím není nikomu zcela jasné, jaký dopad to bude mít na společnost jako celek. Nezbývá proto, než jít krok za krokem a snažit se pomáhat teď a tady. Tým programátorů City.cz proto neváhal a připravil novou službu - možnost prezentace produktů a služeb firem s možností přímé rezervace. Navíc bez jakéhokoliv poplatku či provize. Rezervovat či objednávat on-line pak mohou zákazníci 24 hodin denně i přímo na webu zavřené provozovny.

Kdo ví, jaký bude svět po téhle krizi. Vydrží naše oblíbené restaurace, kavárny, bary a obchůdky? To dost záleží i na nás, zda je nenecháme ve štychu. A na podnikatelích, zda se přizpůsobí nelehké situaci a najdou si cestu k zákazníkovi jinudy. Třeba přes City.cz. 

Nově mohou na City.cz nabídnout své služby i třeba v podobě poukazů, či přímo konkrétní produkty.

Z nabídky lokálních firem mohou návštěvníci portálu City.cz v Jihlavě objednat on-line s dovážkou až domů třeba drink z Black Wall Caffe & Cocktail Bar, objednat on-line a vyzvednout si osobně kávu či dezerty z Posezení u vážky nebo třeba menu v jihlavské Burgrárně. Před spuštěním je již i nabídka několika dalších restaurací v krajském městě Vysočiny. 

Lze ale také na City.cz podpořit nákupem voucheru pražské bary La CASA de la HAVANA vieja či The Banker´s Bar . Podpořit nákupem voucheru můžete třeba i královéhradecké tetovací studio

Nabídku s on-line objednávkou lze uveřejnit i na vlastním webu

Každý podnik, který si vytvoří svou nabídku rezervací či objednávek na City.cz, ji může také uveřejnit i na svém webu - a umožnit tak návštěvníkům on-line objednávku či rezervaci přímo z webové stránky svého podniku.

Jak dostat svou nabídku na City.cz? Stačí vyplnit jednoduchou vstupní registraci, nutnou k nastavení služeb na míru podniku. Do 24 hodin pak zadavatele zkontaktuje technická podpora, která provede detailním nastavením a spustí nabídku na City.cz. 

A pokud jen víte o obchůdku, nebo jakékoliv provozovně, kterou byste rádi nalezli v nabídkce na City.cz, budeme rádi, když nám o ní dáte vědět třeba emailem na podpora@city.cz

Tým City.cz 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: