Ty nejlepší zážitky a nabídky ve městě na jednom místě. Přidejte se také na City.cz!



 23. 04. 2020

Být vidět on-line je dnes základem téměř každého podnikání. Jenže k čemu to je, když se klient na vyhledaný kontakt nedovolá. Nebo mu na mail nikdo neodpoví. Anebo až druhý, třetí den...či si najde Vaši službu na internetu večer a do rána zapomene, nebo si poptávku rozmyslí, zvolí jinou…

Ať už nabízíte stůl v restauraci, kadeřnické křeslo, masážní lehátko v čase nabízené služby, wellness, tenisové kurty...usnadněte sobě i klientům příjem objednávek.

 

Řešením jsou on-line objednávky a rezervace

 

Umožněte zákazníkům nejenom najít, ale i zarezervovat si Vaši službu on-line! Na City.cz tohle lze. Nejen, že prostřednictvím propracovaného rezervačního systému Citydiář nabídnete svým zákazníkům rezervace služeb on-line, ale nabídnout můžete i celou paletu sortimentu.

Nabídku rezervací služeb i produktů si pak snadno integrujete přímo do Vašeho webu. Navíc, Vaše služby a produkty budou dostupné k rezervaci či objednání mezi dalšími atraktivními nabídkami Vašeho města na City.cz. Nepřehlédnou Vás tak ani zákazníci, kteří třeba původně hledali něco jiného...

A je jen na Vás, jaké termíny umožníte zákazníkům rezervovat, či jaké služby nabídnete. Rovněž jen na Vás je, zda zákazníkovi umožníte i platit objednávku předem platební kartou, přímo při rezervaci.

Bez jakékoliv provize City.cz jako zprostředkovateli.

 

Další krok k nabídce rezervací a služeb on-line je nyní na Vás

Pomocí srozumitelného průvodce krok za krokem nastavíte vše potřebné pro vytvoření Vaší nabídky služeb a produktů. Začněte zde.

 

Skutečně bez provize z objednávky? Jak to celé tedy funguje?

 

City.cz prostřednictvím rezervačního systému Citydiář spravuje a zajišťuje technické řešení pro rezervace. Bez provize z uskutečněné rezervace, objednávky produktu i platby kartou. Každý klient, využívající služby City.cz, platí pouze roční paušální poplatek, dle zvoleného tarifu.

Umožnit své rezervace a nabídku produktů on-line můžete už od 2500,- korun ročně.

V ceně tarifu navíc získáte:

 

  • Unikátní profil v katalogu firem – díky tomu Vaši firmu lidé ve vyhledávačích lépe najdou, v profilu naleznou jak Vaši nabídku rezervací, tak i veškerý Váš další obsah na City.cz. Třeba jako zde.

  • Vkládání akcí a nabídek – nabídněte a zviditelněte své služby v pozvánce, zaměřené na prezentaci služby, či produktu, s možností přímé rezervace či objednávky

  • Soutěže – tahák, který funguje. Oslovte nové zákazníky soutěží o atraktivní ceny

  • Zajímavosti – máte chuť se rozepsat o problematice Vašeho oboru, nebo poskytnout klientům pár dobrých rad? Na City.cz můžete jako člen kdykoliv zdarma.

 

Na City.cz můžete také využít i zviditelnění pomocí:

 

  • Rozhovor, doplněný o fotogalerii a video - skvělá možnost, jak poodhalit Vaše podnikání. Přečtou si o Vás a Vašem podnikání tisíce lidí.

  • Vlastní věrnostní program – nabídněte výhodu pro své stálé zákazníky. Více na benefitovakarta.cz

Chci rezervace služeb a produktů on-line


Autor: ( red )



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: