Nenechte objednávky čekat ani v době zavřených obchodů. Citydiář umožní rezervace zdarma



 31. 03. 2020

Situace ohledně koronaviru nepříjemně zkomplikovala nejedno podnikání. Po rozhodnutí vlády, uzavřít podniky pro návštěvníky a nařídit jen nejnutnější vycházení, se takřka zastavil život v Česku. Proto jsme se rozhodli nabídnout rezervační platformu Citydiář pro všechny podnikatele a živnostníky zdarma.

V City.cz věříme, že krize vytváří také příležitosti. Jak být silnější, odolnější a lépe připravený na časy lepší, které nutně zase přijdou. A doufáme, že to bude brzy.

“Přemýšleli jsme, jak povzbudit malé živnostníky. Spousty z nich mohou pracovat ve svých provozovnách a dílnách, ale nemohou přijímat zakázky jinak, než telefonicky. Nebo e-mailem. Přitom rezervační systém může být jednoduchým řešením, které navíc nezdržuje od práce,” uvedl v reakci na situaci kolem koronaviru vedoucí vývoje City.cz Martin Szablatura.

On-line rezervační systém Citydiář připravíme na míru podniku a uvedeme do provozu na 6 měsíců zcela nezávazně zdarma.

“Rádi bychom tak alespoň symbolicky pomohli krizi překlenout a usnadnit rozhodnutí, posouvající podnikání blíž zákazníkům,” dodal za City.cz Michal Kolařík. Navíc personálu on-line rezervační systém na míru i v budoucnu ulehčí rutinní provoz a klientům usnadní rezervaci volných kapacit. 

„Karanténa nemá takový dopad, aby podniky musely zavřít. Ale měly by se přepnout do on-line světa a začít komunikovat on-line,“ tvrdí například internetový obchodník a školitel Jan Laibl. 

Jednoduché nastavení krok za krokem

Třeba restaurace, pokud nezavřely, se snaží zajistit rozvoz či výdej menu. V rezervačním systému tak mohou umožnit on-line objednávky zákazníků a ulehčit tak pracovníkům od zvedání telefonu a sjednávání objednávek. 

Zakázky on-line ale mohou přijímat i řemeslníci a další malé firmy či živnostníci. 

Citydiář není pouze rezervační systém. Ten v City.cz připravíme skutečně na míru dle požadavků každého podniku.

Je jedno, jakou službu, komoditu nebo termín chcete rezervovat. Kdokoliv si navíc může otevřít vlastní rezervační účet pomocí jednoduchého průvodce krok za krokem. Své rezervace si může kdokoliv spustit na pár kliknutí.

Jaké další výhody Citydiář má?

Firmy navíc mohou svou nabídku prezentovat i přímo na City.cz s přímou možností rezervace a to bez jakékoliv provize zprostředkovateli. 

Podnikatelé, využívající rezervace on-line prostřednictvím City.cz využívají i mediální podpory, například v podobě rozhovoru, který si přečtou tisíce lidí.

"Chtěli jsme nabídku posunout o něco dál, aby se lidé mohli rezervovat on-line a nemuseli se objednávat telefonicky a e-mailem. Bylo to i kvůli mému komfortu. Jednání s dodavatelem řešení bylo vždy korektní, což dávám na první místo, navíc s osobním přístupem,” poskytl svou zkušenost se službami City.cz například provozovatel sauny Milan Voráček (celou referenci si můžete přečíst zde). Více referencí klientů naleznete zde

Rezervační systém Citydiář navíc umožňuje také napojení na platební bránu ThePay, která umožní i okamžité platby zarezervované objednávky platební kartou. Nabídka na půlroční rezervační systém zdarma je časově omezená do 20. dubna 2020. Více o službě na www.citydiar.cz 

 


Autor: ( red )



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: