D1 na Prahu zastavila nehoda na 99. kilometru, havarovalo tam sedm aut



 13. 09. 2018

Nehoda zastavila ve čtvrtek dvacet minut po poledni provoz na dálnici ve směru z Brna na Prahu. Havarovalo tam sedm nákladních i osobních aut. Dálnice na Prahu byla zhruba hodinu zcela neprůjezdná.

Nehoda se odehrála na 99. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu. Po nehodě sedmi osobních i nákladních aut byl provoz ve směru na Prahu uzavřen. 

"Policisté odklánějí provoz z dálnice na 112.kilometru na Havlíčkův Brod – Humpolec a vozidla budou najíždět zpět na exitu Humpolec a pokračovat ve směru na Prahu. Nehoda se zatím obešla bez zranění," uvedla hodinu po poledni mluvčí policie v Kraji Vysočina Dana Čírtková.

Asi po hodině se podařilo provoz D1 ve směru na Prahu obnovit. "Krátce před čtrnáctou hodinou se podařilo vozidla odstranit a místo je průjezdné oběma jízdními pruhy. Kolona dosahuje až na 116. km dálnice, odklon byl zrušen," oznámila mluvčí policie.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: