Netradiční dárek? Soutěžili jsme o ručně šité šátky, nebo třeba růžového slona pro štěstí!


 10. 10. - 20. 10. 2020   od 00:00 do 08:00

Sloni, ti odjakživa přinášeli štěstí. Tedy, alespoň se to říká. U těch z e-shopu Freli máte jistotu, že zaručeně vykouzlí úsměv na tváři obdarovaného. A nyní může být jeden váš! S e-shopem Freli jste měli šanci získat v soutěži na City.cz i luxusní šátky z podzimní kolekce. Veškerý sortiment e-shopu je navíc české ruční výroby. Už víte, koho obdarujete?

Vánoce se blíží závratným tempem a do mysli se tak znovu vkrádá otázka - co komu pod stromeček? Všichni mají všechno a co nemají, to si koupí...uvažuje spousta z nás. Ale růžového slona? Který je zhmotněním vřelé lásky a citu? Toho jen tak někdo nemá! A pokud ano, musí už znát eshop.freli.cz, který se na podobné kousky specializuje. 

Na eshopu freli najdete produkty, jejichž autorkami jsou Jarka Matušková a Hanka Mokrá. "Vytváříme je pro vás s láskou a nadšením, s vědomím toho, že v každém výrobku je velmi silná energie úlevy a pomoci. V poselství najdete informace, které získáváme channelingem z Boží podstaty," uvádí na e-shopu Freli Jarka Matušková. 

Do podzimních plískanic i prvních mrazů může dámám přijít vhod i šátek z podzimní kolekce. "V naší šicí dílně panuje laskavá a krásná energie, která dává záruku toho nejlepšího šátku pro nejlepší ženu. Každý kousek je originál a každý kousek nese jedinečnou podporu," vysvětlila Jarka Matušková.

 

A co víc, na eshopu Freli si velmi dávají záležet nejen na ručním provedení výrobků, ale i na tom, aby už rozbalování balíčku byla taková malá oslava a radost.

Nyní jste mohli vyhrát jak slona, tak šátek dle svého výběru! Stačilo správně odpovědět na soutěžní otázku: 

Jaký význam mají křídla, které má každý z ručně ušitých slonů v nabídce e-shopu Freli? 

Správná odpověď zní: Podporují intuici.

Uzávěrka soutěže byla 20. října 2020 v 8 hodin ráno. Z obdržených správných odpovědí jsme vylosovali jednoho výherce, který získá slona či šátek dle svého výběru.  

Výhercem se stala Kristýna Stehlíková. Výherkyni jsme vyrozuměli e-mailem. 

 


Milujeme SVOBODNÝ ŽIVOT ve smyslu úlevy a možnosti být sám sebou. Naše společná cesta trvá víc jak deset let a během té doby vzniklo mnoho aktivit, které...

774420251



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: