Soutěžili jsme o liftingový krém od výživové poradny NATURHOUSE



Zastavte čas s NATURHOUSE. S výživovými poradnami NATURHOUSE se nejen efektivně hubne, ale i své pleti můžete dopřát omlazovací kúru a zažít tak pocit luxusní péče.

Krásná pleť je taková, která je opečovávaná. Ani drahá dekorativní kosmetika nemá význam, když naše pleť strádá. Zejména zralá pleť potřebuje tu správnou péči, díky které bude neustále vyživena, schopná reagovat na okolní podmínky jako je smog, změny počasí či zatížení make-upem.Zároveň bude schopná bojovat s prvními známkami stárnutí.

OXYJEUNE CREMA LIFTING MARINO má unikátní složení: zelené řasy, avokádový olej, mandlový olej, olej z pšeničných klíčků, pupalkový olej, rostlinný glycerin, vitamíny A a E, panthenol a sorbitol.

Pleťový krém OXYJEUNE CREMA LIFTING MARINO vyhlazuje pokožku, redukuje vrásky, má liftingový efekt. Jeho účinek je podobný jako při použití kosmetiky s obsahem botulinu. Ten se využívá v estetické medicíně na úpravu mimických vrásek, taková péče ale stojí tisíce. Krém chrání pleť před povětrnostními podmínkami. Olej z pšeničných klíčků zpomaluje stárnutí pokožky, vyhlazuje jemné vrásky, hydratuje a celkově vypíná pokožku.

Portál City.cz ve spolupráci s agenturou Kašpar PR, s.r.o. připravil soutěž o vyhlazující krém od výživové poradny NATURHOUSE v hodnotě 990,-Kč.

Soutěžní otázka zněla: Kdy byla v České republice otevřena první výživová poradna NATURHOUSE?

Správná odpověď byla: c) v říjnu 2008

Uzávěrka soutěže byla v úterý 22. července o půlnoci. Výherce bude o způsobu předání výhry informován e-mailem.



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: