Překvapte děti narozeninovou párty: soutěžili jsme o oslavu v Cacao Café!



Kam sezvat kamarády, rodiče, příbuzné, když potomek slaví narozeniny? Pro děti předškolního věku je jako stvořená kavárna Cacao Café v centru Jihlavy. I dospělí se ale nudit nebudou, vychutnají si skvělou kávu i občerstvení podle gusta. Zapojte se do soutěže a vyhrajte narozeninovou oslavu!

Uspořádat narozeninovou oslavu pro předškoláka, to není jen tak. Povětšinou v klidu nevydrží a dožaduje se pozornosti. Pohybu. Zábavy a aktivit. 

Pokud byste rádi pozvali kromě rodiny i přátele a kamarády, obývák nemusí být to pravé. 

Právě pro narozeninové oslavy je skvěle připravena kavárna Cacao Café na Masarykově náměstí v centru Jihlavy.

Nejen děti předškolního věku se tam spolehlivě zabaví a vyřádí v zábavním koutku, kde kromě nejrůznějších herních prvků naleznou třeba i mini lezeckou stěnu a další prolézačky. 

A co by to bylo za oslavu bez dortu a bohatého občerstvení? I na to jsou samozřejmě v Cacao Café perfektně připravení. Přímo v kavárně vám rádi připraví jakékoliv dobroty dle vašeho přání.

Nyní navíc můžete vyhrát pronájem kavárny pouze pro vás a k tomu narozeninovou výzdobu zcela ZDARMA. 

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku: 

Ve kterém podlaží se v OD Hasso Cacao Café nachází? 

a) V přízemí

b) V prvním patře (správná odpověď)

c) Ve druhém patře

d) V podkroví

Ze správných odpovědí jsme vylosovali výherce, který obdrží poukaz na narozeninovou oslavu s platností od 20. 9. do 20. 12. 2020. Uzávěrka soutěže byla 20. 9. 2020 ve 12 hodin. Soutěžící odesláním odpovědi  na soutěžní otázku souhlasí s předáním kontaktu provozovateli kavárny  Cacao Café za účelem kontaktování s nabídkou na uspořádání narozeninové oslavy. 

 


Kavárna s velkým dětským koutkem a zázemím pro děti. Naleznete u nás i útulnou zónu s menší knihovnou pro zpříjemnění času stráveného u výborné kávy Milani....

 Benefit: 10. káva nebo čaj se Citykartou zdarma. O Citykartu si můžete požádat přímo v kavárně.

778 068 686



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: