Známe výherce zapůjčení zahradního stroje na víkend i ty, kteří si pošmáknou na festivalu!



Až naprší a uschne, říkáme občas hezky česky, když se nám něco nechce. Až naprší, vyroste trávník a oschne, bude ale také třeba vytáhnout sekačku a zkrotit bujný pažit, který s jarními dny začne růst jako o závod. Vychutnejte si jaro po svém a práci nechte technice! Soutěžili jsme o zapůjčení bateriového zahradního stroje na víkend, vyhrát jste mohli i ochutnávkové menu na festivalu Barevnost chutí!

Víkendy plné jarních paprsků a rozkvetlých mezí se blíží. Nebuďte otrokem údržby zahrady a užívejte si každou chvíli podle sebe. Třeba na festivalu Barevnost chutí - nejbarevnější festival jídla, který se uskuteční v areálu Business hotelu Jihlava. 

Zatímco si budete vychutnávat nejrůznější kulinářské speciality, o zahradní trávník kolem domu se vám postará zahradní technika. HT EXTRA obhlídne pozemek, navrhne vhodné stroje, odborně nainstaluje a poskytne servis a údržbu.

Bateriový zahradní stroj můžete získat od HT Extra, největšího showroomu zahradní techniky na Vysočině, na vyzkoušení na víkend zdarma! 

Vyhrát jste navíc mohli i 2x ochutnávkové menu na festival Barevnost chutí v Jihlavě v hodnotě 499,- korun na osobu. 

Soutěžní otázka zněla: 

V čem jsou robotické sekačky Husqvarna skvělé?

a) umí létat

b) umí mluvit

c) nebrblají a pracují (správná odpověď)

Nápovědu bylo možné naleznout zde

Uzávěrka soutěže byla ve středu 22. dubna 2020 ve 20 hodin.

Výherci: 

1. cena: Zapůjčení bateriového zahradního stroje od HT extra na víkend: Daniela G.

2. - 3. cena: Ochutnávkové menu na festival Barevnost chutí v Jihlavě v hodnotě 499,- korun pro jednu osobu: Lucie H., Jindřiška V.

Výherce jsme informovali e-mailem. 


Největší prodejní showroom, servis a půjčovna na Vysočině. Zaměřuje se na chytrou domácnost, regulaci topení, zabezpečení nemovitostí, kotelny na tuhá...

 Benefit: Pro držitele Citykarty 2% sleva z nákupu a zároveň za každých utracených 25 korun zpět 1 koruna v podobě kreditu.

777 228 008



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: