Hráli jsme o vstupenky na francouzskou komedii Meno v podání skvělých nitranských herců



DAB Nitra je v Horáckém divadle už tradičním hostem, tentokrát přiváží jednu z nejhranějších francouzských komedií v podání skvělých nitranských herců.

Divadlo Andreje Bagara ze slovenské Nitry hraje v HDJ tradičně, stejně jako Horácké divadlo jezdí každoročně hostovat na Slovensko. Letos bude DAB hostovat v Jihlavě 4. dubna s nesporně nejlepší francouzskou komedii současnosti Meno (česky Jméno).

Brilantně napsaná konverzační komedie s výborně napsanými dialogy se odehrává na společné večeři přátel patřících k pařížské smetánce. Výběr jména pro budoucího potomka jednoho z nich rozpoutá debatu, v níž narazí, i přes deklarovaný liberalismus, na společenské předsudky a stereotypy… a je otázkou, zda zůstanou přáteli i po večeři.

Portál City.cz spolu s Horáckým divadlem Jihlava vyhlásil bleskovou soutěž o vstupenky na představení Divadla Andreje Bagara.

Soutěžní otázka zněla: Kdo jsou francouzští autoři komedie Meno?

Správná odpověď je: Matthieu Delaporte a Alexandre de la Patellière.

Správnou odpověď a další informace naleznete ZDE.

Uzávěrka soutěže byla v úterý 2. dubna v poledne. Výherce budeme o výhře a způsobu převzetí vstupenek informovat e- mailem.


Horácké divadlo Jihlava patří k nejstarším českým divadelním institucím v zemi, bylo založeno v roce 1940. Je zvykem představovat ho jako repertoárové...

 Benefit: Na představení, označené v programu divadla "Výhoda Citykarty", se vztahuje zvýhodněné vstupné - 30% sleva, kterou je možné uplatnit...

+420 567 161 000



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: