Chcete krásnější zuby? Vyhrajte balíček zubních past, vod a kartáčku


 29. 03. - 05. 04. 2021   od 00:00 do 12:00

Nadupaný balíček více než dvaceti zubních past, ústních vod a také kartáčku na zuby může vyhrát ten, kdo dá follow instagramovému profilu @kolibrik.energie a napíše do komentáře pod post se soutěží Energie pro mladé zubaře kolikrát denně si čistí zuby a označí kamaráda, se kterým se může o balíček podělit.

Energie pro mladé zubaře je projekt nového komunitního dodavatele energií Kolibřík energie, který si moc dobře uvědomuje, že i zuby dělají člověka, a proto se spojil se Sdružením studentů stomatologie České republiky. Bližší informace o Energiích pro mladé zubaře se dozvíte na webových stránkách www.energieprozubare.cz. 

„Jsme rádi, že jsme studentům stomatologie mohli nabídnout náš smysluplný projekt, který jim pomůže se skrz nové finance nadále rozvíjet,” vyjádřila se projektová manažerka Kolibříka energie Nikola Hauserová. 

Kolibřík se jako inovativní dodavatel elektřiny a zemního plynu spojil se studenty stomatologie proto, aby jim pomohl vylepšit jejich odbornost pro lepší stomatologickou prevenci v Česku. Polovinu svého zisku věnuje Kolibřík energie právě komunitě mladých zubařů, ale zákazníci Kolibříka si mohou vybrat i z dalších společensky prospěšných komunit, které díky svému odběru elektřiny a plynu podpoří a umožní tak komunitě získat finanční profit.

Pokud chcete soutěžit o více než dvacet zubních past, ústní vody a také kartáček na zuby, je to snadné.  Dejte follow instagramovému profilu @kolibrik.energie a pod post se soutěží napište komentář kolikrát denně si čistíte zuby a označte svého kamaráda. Soutěž potrvá od pondělí 29. března do pondělí 5. dubna do dvanácti hodin. Poté Kolibřík vylosuje šťastlivce, který balíček obdrží. Držíme křídla!  


Jsme jediný dodavatel energie v ČR, který je zároveň sociální firmou, tj. společností, která není orientována primárně na dosažení zisku pro majitele....

+420 530 300 333



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: