NIKO – miluji ženy

30.03.2017
Měla jsem tu možnost sednout si na rozhovor s jedním z představitelů profesionální pánské striptýzové skupiny DREAM MEN SHOW. Schůzku jsme si domluvili narychlo v McDonaldu. V McDonaldu? Vždycky jsem si myslela, že takový kluci drží pořád dietu a posilují. Byla jsem ale mile překvapená.

 

rozhovor pro vás připravila Kateřina Čechová

Měla jsem tu možnost sednout si na rozhovor s jedním z představitelů profesionální pánské striptýzové skupiny DREAM MEN SHOW. Schůzku jsme si domluvili narychlo v McDonaldu. V McDonaldu? Vždycky jsem si myslela, že takový kluci drží pořád dietu a posilují. Byla jsem ale mile překvapená.

Kateřina: Niko, dívám se, co sis objednal. Držíš vůbec nějakou speciální životosprávu?

Niko: Musíme. Někomu stačí málo a má takovou postavu od přírody. My bohužel ne. Jíme převážně maso, zeleninu, ovoce. Čtyřikrát v týdnu trávíme dvě hodiny v posilovně a pak nácviky choreografií. Naučili jsme se  ponocovat každý den, abychom lépe zvládli náročná vystoupení. Je to makačka, ale baví nás to. A člověk si občas musí dát i něco “nezdravého”. (Na tváři se mu objeví krásný úsměv.)

K: Musí to být náročné, co tě k této práci vlastně motivuje?

N: Ženy. Je to jako droga. Mám rád ohlas od žen. Zbožňuji jejich obdiv. Miluji ženy. Je to pro mě ta největší odměna za tu práci na sobě a za čas strávený v posilovně a na tanečním parketě.

K: Jak vůbec vnímáš ženy v publiku?

N: Jako jeden celek. Je mi jedno jak vypadají a kolik jim je roků. Pro mě je důležité, jaká energie z nich vyzařuje. Jejich nadšení a úsměv je pro mě největší ocenění a hnací motor.

K: A co cítíš po vystoupení?

N: Po vystoupení? No, převážně směs euforie a vyčerpání. Ale i tak moc rád po něm ještě jsem i na afterparty, kde se můžu uvolnit a být v kontaktu s publikem. Víš, držím se motta: “Jeden život, jedna šance.” Pomáhá mi. Díky němu žiji naplno a jak chci já.

K: Proč jsi začal s ostatními dělat projekt LADIES NIGHT?

N: Opět jsme u žen. Ony byly hlavním důvodem. Cítím se v jejich společnosti úžasně. Od mládí jsem toužil po jejich obdivu a ocenění. To se mi splnilo. A koncertní šňůra je připravena parádně. Mají se na co těšit.

K: To zní lákavě. To se těšíme. Jaký je tvůj velký sen?

N: Žít někde  v bungalovu na pláži v exotické zemi. Se skutečnými přáteli. Mít svůj malý byznys na uživení a neřešit, jestli jsem nebo nejsem slavný. Minimum stresu a starostí. Víš, já věřím, že člověk k smysluplnému životu toho potřebuje minimum.

K: To zní krásně. Děkuji ti za tvůj čas.

N: Není zač. Moc rád jsem si s tebou povídal a těším se, že se uvidíme na některé z našich show.

 

NIKA a ostatní mužete vidět na jejich show: ZDE


Autor: Kateřina Čechová

Ukázat další blog tohoto autora


  • Líbil se Vám tento článek?
  • Zajímal by článek někoho z vašich přátel?
  • Máte co k článku říct? Využijte komentářů.

  • Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
    Chcete o nich vědět mezi prvními?

    Přidejte se k nám na facebooku!

    Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

    Partneři portálu: