Portál Olomouc.City.cz. Nový prostor v metropoli Hané

02.02.2016
Olomouc je město, které ve mně vyvolává spojitost se studentským životem, mládím a štědrostí úrodné Hané. A jsem proto rád, že v hanácké metropoli vznikl nový prostor popisující dění ve městě.

Možná jste na portál Olomouc.City.cz zavítali úplně poprvé. Co Vám přináší? Kromě zpravodajství z Olomouce City.cz nabízí možnost vkládání pozvánek na kulturní, sportovní, volnočasové dění ve městě - ty může na web vložit jednoduše jakýkoliv uživatel.

Máte co říct a chcete se o své myšlenky podělit? Rozepsat se na portálu OlomoucCity.cz můžete třeba i na blogu. 

A pokud sháníte či prodáváte, pak Vás možná zaujme možnost řádkové inzerce. Ta je u nás na portálu Olomouc.City.cz samozřejmě zdarma. Vložení a spravování inzerátu je snadné. A bude na očích nejen na stránkách Olomouc.City.cz ale i na sociálních sítích. Vyzkoušejte sami na www.olomouc.city.cz/inzerce.

Věřím, že budete portál o Olomouci navštěvovat rádi. Sledovat nás můžete i na facebooku.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz

Ukázat další blog tohoto autora


  • Líbil se Vám tento článek?
  • Zajímal by článek někoho z vašich přátel?
  • Máte co k článku říct? Využijte komentářů.

  • Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
    Chcete o nich vědět mezi prvními?

    Přidejte se k nám na facebooku!

    Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

    Partneři portálu: