Víte, co v novém roce hledáte?

01.01.2016
Je za námi hektický rok. Jaký asi bude ten nový? A víte, co v novém roce hledáte?

Nejspíš už také uvažujete o tom, jaký bude těch právě načatých 365 (a jeden přestupní den navíc) roku 2016. Nový rok bývá symbolem změny. Vykročení k lepšímu bytí, uspořádání života, nalezení času na koníčky a své blízké… schválně, kolik rozhodnutí být lepším „já“ jste s novým rokem učinili Vy? A vytrváte na cestě nebo opět za pár týdnů podlehnete starému pokušení?

Víte, co v novém roce hledáte? Ať už partnera nebo třeba parťáka na sport či se chcete zbavit nepotřebných věcí ve svém okolí, zkuste změnu, za kterou nic nedáte.

S příchodem 1. ledna jsme pro vás otevřeli nový inzertní portál, kde se můžete pustit do prodeje i nákupů použitého zboží ale i třeba hledání nebo naopak nabízení práce.

Soukromá inzerce je u nás na portálu JihlavaCity.cz zcela zdarma. Vložení a spravování inzerátu je snadné. A bude na očích nejen na stránkách JihlavaCity.cz ale i v tištěném magazínu Jihlava City a také na sociálních sítích. Vyzkoušejte sami na www.jihlavacity.cz/inzerce.

Ať už zrovna ve svém životě hledáte či nabízíte cokoliv, rád bych Vám popřál za celou redakci do nového roku spoustu dobrých nabídek, i poptávek. A také důvodů k radosti.

Přeji Vám i v roce 2016 na stránkách JihlavaCity.cz příjemné čtení, které jinde není.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz

Ukázat další blog tohoto autora


  • Líbil se Vám tento článek?
  • Zajímal by článek někoho z vašich přátel?
  • Máte co k článku říct? Využijte komentářů.

  • Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
    Chcete o nich vědět mezi prvními?

    Přidejte se k nám na facebooku!

    Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

    Partneři portálu: