Zatímco si v Cacao Café vychutnáte skvělou kávu, děti se rozhodně nudit nebudou




Kavárna Cacao Café přímo v centru Jihlavy je svým způsobem výjimečná. Tak velký dětský koutek a zázemí pro děti totiž nenajdete široko daleko. V Cacao Café podávají výbornou italskou kávu Milani a samozřejmostí jsou dobroty ke kávě, které se vyrábí přímo v kavárně. Nabízí i slané pochoutky, nebo třeba polévky. Navíc, se Citykartou můžete mít každou desátou kávu zdarma.

Zabavit na chvíli děti a mít alespoň pár minut na popovídání si u výtečné kávy s kamarádkou nebo partnerem? V Cacao Café na jihlavském Masarykově náměstí naleznete velký dětský koutek, na kterém se děti samy zabaví. 

Do kavárny v prvním podlaží domu, známého jako OD Hasso, se navíc dostanete pohodlně i s kočárkem - výtah vás vyveze přímo do kavárny. 

Prostorná kavárna Cacao Café je nejen díky velkému dětskému koutku, ale i vynikající italské kávě Milani a dezertům vlastní výroby skvělým místem pro dětské narozeninové oslavy, na které se budou bavit jak děti, tak i dospělí. 

Svou polohou je však kavárna vhodná i pro pracovní schůzku, posezení u dobrého vína nebo míchaného drinku. Kavárna je vhodná pro všechny generace.

V Cacao Café Vás přivítají s úsměvem každý všední den od deváté hodiny ráno, kavárna má otevřeno do sedmé hodiny večer. Kromě letních měsíců je také otevřeno v sobotu od druhé hodiny odpolední.

Navíc, se Citykartou máte vždy desátou kávu zdarma. A pokud Citykartu ještě nemáte, rádi Vám ji  přímo v Cacao Café vydají - neváhejte požádat obsluhu. 




Kavárna s velkým dětským koutkem a zázemím pro děti. Naleznete u nás i útulnou zónu s menší knihovnou pro zpříjemnění času stráveného u výborné kávy Milani....

 Benefit: 10. káva nebo čaj se Citykartou zdarma. O Citykartu si můžete požádat přímo v kavárně.

778 068 686



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: