350 Kč


Výlet do říše rostlin s průvodcem: Vydejte se s rodinou či přáteli za poznáním exotické flory




Teplická botanická zahrada, jediná v Ústeckém kraji, v blízkosti lázeňského parku je skvělým místem pro všechny generace. Venku je možné relaxovat, popíjet kávu a poznávat světové zajímavosti. Z celkové rozlohy asi dvou hektarů je zhruba polovina věnována venkovní expozici, výstavní skleníky zaujímají plochu 2 700 m². Rezervujte si prohlídku on-line!

Chvilku relaxace, oddychu i poznání. V teplické botanické zahradě se můžete pokochochat i přivonět k rozmanitým květinám a k tomu se dozvědět zajímavosti z rostlinné říše. Komentované provázení po expozicích je možné využít hned ve dvou okruzích a to ve skleníkové a venkovní expozici. 

Prohlídka jednoho okruhu trvá jednu hodinu a lze objednat i jejich kombinaci (tj. skleníková + venkovní expozice na dvě hodiny). Průvodce vám představí nejzajímavější rostliny a zasvětí vás do tajů rostlinné říše. 

Termín prohlídky je vhodné zarezervovat min. 14 dní dopředu, minimální počet osob je 5, maximální počet osob je 20 (kvůli prostorovým podmínkám skleníku). 

Cena za komentovanou prohlídku v češtině pro jeden okruh činí 350 Kč + vstupné. 

Pro objednávku prohlídky využijte níže uvedený formulář. Prohlídka je potvrzena až po obdržení potvrzovacího e-mailu s detailními informacemi. V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat na prohlidky@botanickateplice.cz.  


Teplická botanická zahrada, jediná v Ústeckém kraji, v blízkosti lázeňského parku a v sousedství Písečného vrchu a Janáčkových sadů, je skvělým místem...

+420 417 534 359



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: