150 Kč


Užijte si oběd po indicku. Nyní si meníčko můžete objednat on-line




Milovníci typicky indických pokrmů mohou zajásat. Tu pravou "Indii" připravenou rodilými kuchaři, si mohou vychutnat i v indické a nepálské restauraci Alpha v Jihlavě. Navíc, si mohou objednat tolik oblíbená denní menu i k vyzvednutí on-line předem.

Gurmáni z Vysočiny tak mají do Indie zase o něco blíž. Alespoň do té na talíři. Už nemusejí za exotickou kuchyní cestovat až na druhý konec světa. Navíc si ji mohou objednat i z domu či zaměstnání zdarma on-line. V restauraci v Brněnské ulici indickou kuchyni připravuje 44letý šéfkuchař Krišna spolu se dvěma kolegy - Govindou a Gopalem (rozhovor s  šéfkuchařem si můžete přečíst zde). 

Ať už velmi pikantní, jak umí indická jídla být, či s jemnou omáčkou? V indické a nepálské restauraci Om v Jihlavě umí nabídnout obojí. V tamní kuchyni připravují v každý pracovní den na výběr hned ze čtyř poledních menu. 

Máte chuť na drůbeží, jehněčí, nebo preferujete bezmasé pokrmy? I z těchto variat si k obědu vyberete. Navíc, polévku získáte k polednímu menu zdarma. 

Nově si denní menu můžete prostřednictvím City.cz zdarma objednat on-line. Stačí si vybrat konkrétní menu, zvolit přílohu a čas, kdy si jej vyzvednete. V restauraci na Vámi objednaný čas vše připraví k vydání a ušetří Vám tak čekání spojené s přípravou menu. 


Indická a nepálská restaurace nabízí indické a nepálské speciality v útulném prostředí v historickém centru Jihlavy.

 Benefit: Při předložení Citykarty polévka k dennímu menu zdarma. Citykartu můžete využít také jako dárkový poukaz s přednabitou částkou...

+420724332781



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: