Objevte svůj kousek Itálie v barokní Olomouci a dopřejte si chvíli klidu u skvělé kávy




Ať jste turista, který objevuje krásy malebné Olomouce, nebo místní, který zná každý kout hanácké metropole, v Caffé Dieci & Cocktails mile překvapí každého. Zastavte se při korzování Olomoucí do stylové kavárny na skvělou italskou kávu či třeba sendvič.

Stylová kavárna v centru Olomouce, která čerpá z designu italských měst. I tam může začít vše všední ráno, které rázem den promění v nevšední.

Utečte stereotypu, nezírejte do poloprázdné ledničky a nastartujte svůj den skvělou kávou a snídaní ve stylové kavárně v centru Olomouce.

Ať už slanou, nebo sladkou snídani, tady si určitě vyberete.

Pokud do kavárny zajdete třeba na odpolední kávu po práci, můžete se odreagovat pohledem na romantické detaily fasád okolních historických domů. Ten nabízí výloha v přední části kavárny.

Pokud zatoužíte více po klidu, svůj stůl si vyhlédnete v zadní části podniku.

Otevírací doba: 
pondělí  7–19
úterý      7–19
středa    7–19
čtvrtek   7–19
pátek     7–19
sobota   9–12
neděle 14–18




Stylová kavárna v centru Olomouce, která čerpá z designu italských měst. Nabídka káv a kávových specialit. Dezerty, sandwiche, koktejly samozřejmostí....

 Benefit: 5 + 1 káva zdarma. Výhodnější cena na objednání Pinsy, místo běžné ceny při načtení City karty cena 119,- Kč/ks. Pro držitele...

608747747




Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: