Láska a kafe. Hoďte trable za hlavu v tak trochu jiné kavárně s posezením v zahradě




Zastavte se. Stylová kavárna v centru Jihlavy, kde je radost posedět. Za příznivého počasí si vychutnáte svůj oblíbený nápoj v obklopení zeleně. Zahrádka, umístěná ve skutečné zahradě vnitrobloku, vám dá prostor se nadechnout. K tomu si vychutnáte skvělé raw či bezlepkové dezerty, sendviče a veganské dezerty, která v kavárně připravují podle svých osobitých receptů.

Posezení v zeleni, daleko od hluku ulice a přitom v centru krajského města. Přesně to nabízé v Jihlavě kavárna Babu cofee. Podnik je tak trochu schovaný mimo hlavní ulice, rozhodně ale nebudete litovat. 

Posedět můžete jak uvnitř, kde atmosféru dokreslují rytmy muziky, která příjemně naladí a u kávy můžete klidně pozorovat i to, jak šikovná obsluha připravuje dezerty a další dobroty. A ta vůně... 

Za příznivého počasí pak určitě vyzkoušejte zahrádku, nacházející se uvnitř vnitrobloku. Dvorek, ohraničený vysokým dřevěným plotem a spoustou zeleně, vám dá možnost znovu se nadechnout ve věčném koloběhu. 

Už víte, na co máte chuť?

Abychom nezapomněli: se Citykartou, se můžete těšit vždy na každou svoji desátou kávu zdarma. 

Otevírací doba: 

pondělí 8:30–18
úterý 8:30–18
středa 8:30–18
čtvrtek 8:30–18
pátek 8:30–18

sobota

9–18
neděle Zavřeno

Stylová kavárna v centru Jihlavy, kde si vybere každý. Nabídka raw dezertů, bezlepkových dezertů, sendvičů, veganských dezertů.

 Benefit: Každá desátá káva se Citykartou zdarma.

+420 607 864 881



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: