Víc než masáž. Na Vinohradech se dočkáte milého přijetí, příjemné energie a pomoci od bolesti




Detox organismu, odpočinek i boj proti celulitidě. Také to svede vhodně zvolená masáž. V masérském studiu Veroniky Obroučkové na pražských Vinohradech naleznete pod hmaty zkušené masérky jak úlevu od bolesti, tak odpočinek a zklidnění mysli.

V masérském studiu Veroniky Obroučkové na pražských Vinohradech se budete cítit vskutku opečováváni. Už i Vinohrady svým názvem evokují cosi ušlechtilého a mysl zklidňujícího. V místech, které si králové vyhlédli pro pěstování vinné révy, dnes stojí čtvrť plná výstavních domů.

V jednom z nich naleznete i masérské studio, kde znají recept na uvolnění od stresu, ale i pomoc při zdravotních problémech s pohybovým aparátem.  

Skladba nabídky masáží je koncipovaná tak, aby si na své přišli opravdu všichni. I pokud hledáte celkový detox organismu či se chcete zaměřit na boj proti celulitidě, nebo jen uvolnit tělo a mysl.

Hned na úvod s Vámi zkušená masérka projde nad šálkem lahodného čaje, či kávy Váš aktuální stav, pečlivě si vyslechne, jaké zdravotní neduhy Vás aktuálně trápí a zaměří se na jejich odstranění. A pokud budete mít zájem, na konci Vám rovněž doporučí a předvede protahovací cviky přímo na míru.

Jakou masáž si dle svých aktuálních potřeb zvolíte, je jen na Vás. Vybrat a zarezervovat si termín můžete on-line. A pokud byste raději před objednávkou zkonzultovali svůj zdravotní stav či přání, v masážním salonu Veroniky Obroučkové Vám velmi rádi ochotně poradí. 

K masáži si můžete zdarma vychutnat kávu, černý, ovocný či zelený čaj. 


Skladba nabídky masáží je koncipovaná tak, aby si na své přišli opravdu všichni. Je orientovaná jak na problémy pohybového aparátu, tak i na celkový detox...

737 001 222



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: