Italské speciality si namísto Benátek dopřejete také v jihlavské Benešově ulici




Pizzerie v Jihlavě by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Na ty opravdu skvělé, vám postačí prstů ještě méně. Jedničkou je už dávno od svého založení Pizzeria Venezia na pěší zóně v Benešově ulici.

Italské Benátky a jihlavská Benešova ulice toho mají společného mnohem více, než pouze tři počáteční písmena. Stejně jako v Benátkách, italsky Venezii, seženete výtečné italské speciality také v Pizzerii Venezia na jihlavské pěší zóně v Benešově ulici. Už léta patří k nejlepším podnikům, kam na skvělý oběd, či večeři ve městě. 

Od jara do podzimu si můžete užít prostornou zahrádku přímo na pěší zóně, v zimě nebo za nepříznivého počasí vám pak dojem ze skvělých italských specialit zpříjemní útulné prostředí interiéru Pizzerie Venezia. Pro venkovní posezení je pak vyhrazena i zastřešená zahrádka na dvoře objektu v zadní části pizzerie. 

Pizzerie nabízí pizzu podle klasické italské receptury s tenkým, křupavým těstem a osvědčenými ingrediencemi. Pizzu kuchaři připravují v peci vytápěné dřevem přímo před hosty. Určitě vás ale nezklamou ani těstoviny, polévky, ryby či třeba míchané saláty. 

Příjemný a ochotný personál je každodenně připraven doporučit cokoliv ze široké nabídky podle receptů kuchařských mistrů z oblasti Apeninského poloostrova.

V pracovní dny je pizzerie oblíbeným místem pro pracovní oběd, nabízí totiž denní menu. 

Pizzerie má kapacitu 70 míst, terasa na dvorku je určená pro 40 osob a přední terasa nabídne hostům 30 míst k sezení.

otevírací doba
Po - Čt   10.30 - 22.00
Pá - So   10.30 - 23.00
Ne   11.30 - 22.00

 

 




Dle klasické italské receptury připravujeme pizzu v peci vytápěné dřevem přímo před hosty.

 Benefit: Při předložení Citykarty sleva 10% (nevztahuje se na polední menu a nápoje)

777 297 022



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: