Poznejte italskou kuchyni v srdci historické Prahy. S příjemnou zahrádkou v klidném dvoře




Milovníci italské kuchyně mohou zajásat. V centru Prahy naleznou v útulném interiéru s klidnou zahrádkou v dvorním traktu místo, kde rozhodně stojí za to setkat se s přáteli či rodinou u jednoho stolu. Obrovským kladem je klid a pohoda, jež byste v centru jen stěží hledali. Nyní si navíc můžete objednat pizzu on-line, s rozvozem zdarma až k Vám domů či do práce!

Restaurace La Corte se nachází v srdci Prahy v ulici Na Poříčí. Příjemná restaurace, elegantní a útulná zároveň, zaujme už při příchodu svým vkusně laděným interiérem v tradičním italském duchu a více než 100 místy.

Od jara do podzimu pak doslova oázou v rušné Praze je letní zahrádka schovaná ve dvoře  městské zástavby. 

Kuchyně se specializuje na pizzy, těstoviny, steaky, ryby a saláty. Hostům restaurace je k dispozici velký výběr italských a českých vín.

Restaurace navíc ve všední dny nabízí i denní menu, z nabídky si můžete vybrat a rovnou on-line objednat v konkrétní den předem on-line přímo zde na konkrétní čas vyzvednutí či návštěvy restaurace. 


Restaurace La Corte se nachází v srdci Prahy v ulici Na Poříčí. La Corte je příjemnou restaurací, elegantní a útulnou zároveň, s interiérem v tradičním...

222 329 308



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: