Pohyb je radost, dopřejte si ji! Ve Fitpeople se dostanete do formy




Ve zdravém těle zdravý duch, říká staré české přísloví. A jak známo, pohyb vyplavuje endorfiny, hormony štěstí. Dopřejte si jich pořádnou dávku. Fitpeople nad Billou je stálicí mezi jihlavskými fitness.

Jaký je zaručený recept na vyčištění hlavy po práci? Jít si pořádně "zabušit" do fitka! A když cvičení dáte řád a pravidelnost, za pár týdnů sami sebe možná v zrcadle nepoznáte...

Ať už jste na pořádné náloži pohybu přímo závislí a nedovedete si bez ní představit svůj život, nebo je pro vás pohyb spíš nutností, ve Fitpeople se "najdete" tak jako tak. 

Fitness umístěné v centru Jihlavy v obchodním centru nad Billou, patří svou plochou k těm největším v Jihlavě. A když vás sport unaví, můžete se nechat potěšit a zregenerovat hned několika druhy masáží či vyrýsované křivky umocnit do správného letního tónu na soláriu.  

 




Fitness Fitpeople, fitness s jedenáctiletou tradicí. Posilovny jsou vybaveny stroji značky Nautilus a Precor a představují tu nejvyšší kvalitu.

 Benefit: Při nabití Citykarty kreditem nad 5.000,- Kč sleva 30% na vstup do fitness, sporty a solárium a sleva 10% na zboží na baru. Při...

776090829



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: