Voucher na biftek, metr piv, grilované pochoutky, nebo nocleh v centru Prahy? V restauraci Zubajda si vyberete on-line




Restaurace Zubajda, sídlící v suterénu Hotelu U Martina, je známá svým širokým výběrem denního menu i specialit. Využít můžete posezení pod prosklenou střechou v přízemí Hotelu u Martina, nebo ještě o patro níže - v historických sklepeních laděných ve stylovém designu. A objednat si navíc můžete on-line už nyní - čeká na vás několik druhů zvýhodněných voucherů!

Usadit se můžete buď do prosvětlené restaurace s prosklenou střechou v suterénu, pokud byste raději do komornějšího prostředí, rádi Vás obslouží i o patro níž, v působivém interiéru restaurace ve sklepení historického domu. 

Z nabídky voucherů on-line si můžete rovnou objednat třeba poukaz do Restaurace Zubajda v hodnotě 500 či 1000,- korun, nebo potěšit kamarády a zamluvit si poukázku na devět čepovaných piv, ke kterým dostanete i trhací metr. Pro posezení jen ve dvou zase může přijít vhod voucher na grilované dobroty pro dvě osoby. 

Využít můžete i nabídky na vynikající tatarský biftek anebo rovnou nocleh pro dvě osoby v Hotelu u Martina, kterého je Restaurace Zubajda součástí, v kombinaci s mix grillem a metrem piv.

 


PLZEŇSKÁ RESTAURACE ZUBAJDA se nachází v rozšířeném centru Prahy, mezi Malou Stranou a obchodním centrem Anděl, u Arbesova náměstí v ulici Zubatého 3,...

775524215



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: