ZDARMA


Outdoorová hra v ulicích Jihlavy i Třebíče: přijmete tu výzvu?




Adrenalin, záludné otázky, důvtip i dobrá orientace v terénu, to všechno se ukrývá v originálním konceptu nové hry TripGame. Tu si můžete užít ve dvou největších městech Vysočiny - Jihlavě a Třebíči.

Ne nadarmo se říká: ,,Pod lampou je největší tma“. Čas od času se rozhodneme prohloubit své poznání a vycestujeme s dobrým pocitem kamsi daleko, abychom se pak mohli při setkání s přáteli nenápadně pochlubit, kde jsme zase byli a co zase viděli. Ale vyhýbavě se vykrucujeme, když se nás někdo zeptá na detaily města, ve kterém vlastně žijeme, nebo se naopak tváříme, že tohle jsem věděl už dlouho, jen jsem si vlastně v tu chvíli nevzpomněl.

Přitom paradoxně každý den chodím jeho ulicemi. O některých zajímavostech se sice dozvím čistě náhodou, třeba když běžím se zpožděním do práce, vyhýbám se přešlapujícím osobám a ani za mák nechápu, co zrovna na tomhle místě ty lidi dělají a na co koukají. Aha, tak to je bývalá sladovna, podívám se na cedulku na domě při cestě z práce, tak proto ten dav ráno, už mi to dochází. Jasně, nemůžu vědět všechno, že jo. No nic, zamachruju večer u piva, to budou kámoši koukat.

S podobnou situací se setkal minimálně alespoň jednou každý. Tak tahle hra čeká přesně na Tebe, vezmi parťáka nebo nějaké známé, získejte indicie, vyluštěte šifru. Této hry se můžete účastnit v kteroukoli roční dobu a v kterýkoli čas.

Zažijte hromadu srandy, neobvyklé úkoly na obvyklých místech, poznejte neobjevená městská zákoutí a historické objekty. Pozvěte přátele, kteří za vámi přijeli na návštěvu a chtějí se o městě něco dozvědět, nebo prostě jen trumfněte místo, jak se říká, kde je největší tma. A to pod lampou, a na férovku ,,ve svém vlastním městě“.




TripGame je strategická týmová hra městem. Odehrává se v blízkosti zajímavých míst a památek. Najdete body v terénu a rozluštíte konečnou šifru?




Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: