Nechte se unést proudem smyslnosti tantra masáže, zážitek umocníte relaxací ve vířivce




Na chvíli opustit každodenní stres, shon, napětí a zodpovědnost. Nechte se vést vášní smyslných tantrických masáží, které zaručeně odplaví starosti a vrátí vaši mysl do stavu tady a teď. Stačí si jen vybrat jednu z krásných masérek, které budou vaše tělo hýčkat smyslnými doteky od hlavy až k patě.

Tantra v překladu znamená něco jako pavučina, nebo síť. Pokud cítíte být zamotáni do pavučiny svých myšlenek, nebo prostě jen chcete na chvíli doopravdy “vypnout”, při tantrické masáži zapomenete na čas. Na termíny v práci. Budete jen tady a teď, užívat si přítomný okamžik pod doteky krásných masérek. 

Ve studiu Tantra a relax v Brně a Jihlavě si můžete on-line zarezervovat termín, který se Vám hodí a samozřejmě si vybrat i masérku. 

Tantra masáže jsou vhodné i pro páry či jako dárek. Je totiž známo, že tantrická masáž vrací elán, životní energii a omlazuje ducha. 

Co Vás při masáži čeká?

  • Úvodní krátký rozhovor, kde Vám masérka nabídne drobné občerstvení a pobavíte se společně se o vašich představách
  • Možnost osprchování (rozhovor ani sprcha není zahrnutý v čase samotné masáže)
  • Krátký tantrický rituál – velice příjemný a vzrušující. Slouží k tomu, aby se masérka s vámi co nejlépe na sebe naladila.
  • Masáž bez oleje zpříjemněná masážními pomůckami – při masáži dívky používají i masážní pomůcky – peří, kožešinky, případně horké žínky a další. Je to proto, aby tělo zcitlivěly, zbavily vás napětí a dostaly do přítomného okamžiku. Každý dotek vyvolává v člověku jiný pocit a díky těmto technikám se lépe uvolníte od toku vašich myšlenek.
  • Olejová masáž celého těla – masérky se věnují opravdu každé části lidského těla od hlavy po konečky prstů včetně intimních partií. Masáž je jemná, táhlá a velice relaxační.

Díky laskavým vědomým dotekům ve studiu Tantra relax vždy naleznete masáže plné energie a vzrušení. Celkový zážitek si můžete zpříjemnit i relaxací ve vířivé vaně či třeba opětováním masáže masérce. 




Jsme masážní salon zaměřený na tantrické masáže, které si můžete zpříjemnit například koupelí ve vířivé vaně. Pro více informací jsme Vám k dispozici na...

 Benefit: Nabijte si Citykartu na potřebný počet kreditů a užijte si výhody.

776 487 273



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: