Italské menu v hektickém dni. Vychutnejte si svou pauzu na oběd bez kompromisů!




Každodenní pracovní tempo, spěch a fůra úkolů. Zastavte se na chvíli! Dopřejte si oběd v klidném prostředí italské restaurace s klidnou zahrádkou ve dvoře. Navíc si můžete své denní menu objednat on-line předem a ušetřit tak drahocenné minuty Vaší polední pauzy. I v době pandemie a vládního uzavření podniků navíc restaurace vydává polední menu. Zastavte se ve dvoře a dopřejte si meníčko jako z Itálie.

Restaurace La Corte v samém srdci Prahy k zastavení se během uspěchaného dne přímo vybízí. Ať už jen na kávu, nebo třeba o polední pauze s kolegy. 

Italská restaurace v útulném designu s příjemnou zahrádkou v běžné době nabízí více než sto míst k sezení. I v době pandemie ale připravuje v každý pracovní den i polední menu. 

Abyste si svou porci Itálie v klidném prostředí skutečně vychutnali, můžete využít objednání “meníčka” on-line na konkrétní čas vyzvednutí a pak se jen zastavit do dveří restaurace ve dvoře. 

Při Vašem příchodu do restaurace tak již obsluha o Vás bude vědět a bude připravena rovnou odbavit Vaši objednávku bez delšího čekání.

Také budete mít jistotu, že Vaše oblíbené menu pro tento den už nebude vyprodané a když budete chtít, užijete si polední menu s posezením na zahrádce v klidném dvoře vnitrobloku. 


Restaurace La Corte se nachází v srdci Prahy v ulici Na Poříčí. La Corte je příjemnou restaurací, elegantní a útulnou zároveň, s interiérem v tradičním...

222 329 308



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: