Když máte chuť lézt po zdi, můžete! V Jihlavě je nejvyšší lezecká stěna na Vysočině




Máte všeho "plné kecky" a z úkolů až nad hlavu lezete po zdi? Pak vyzkoušejte, jaké to je opravdu zdolat nejvyšší lezeckou stěnu na Vysočině. V jihlavském lezeckém centru Wall street Tendon na vás dohlédnou instruktoři, kteří rádi poradí i úplným začátečníkům.

Lezecké centrum Wall street Tendon je určeno pro zájemce o horolezecký sport od úplných začátečníků až po zkušené lezce všech věkových kategoriích, jak popsal v rozhovoru pro City.cz zakladatel lezeckého centra Jan Remsa (rozhovor si můžete přečíst zde).

Přijít můžete kdykoliv od pondělí do pátku od 15. do 21. hodiny a o víkendu je Lezecké centrum k dispozici už od desáté hodiny ráno. 

 

 

Co na vás čeká? Užijete si pocity horolezců na lezecké stěně, dosahující výšky deseti metrů. V hale pro lezení si můžete vybrat stěnu i podle náročnosti a svých schopností. 

Veškeré vybavení Vám zapůjčí. Bezpečnost je na prvním místě.

 

 

Nevadí, že polezete poprvé, po telefonické dohodě si můžete objednat lezení s instruktorem. Pro začátečníky i pokročilé jsou připraveny různé úrovně výstupů a cest vzhůru, které můžete zkusit překonat.

A když vás lezení po stěně unaví, síly načerpáte na baru, nebo v odpočinkové místnosti či tělocvičně. 




Lezecké centrum Wall street Tendon je určeno pro širokou veřejnost od úplných začátečníků až po zkušené lezce všech věkových kategoriích. Po-Pá 16 - 21,...

 Benefit: Po předložení Citykarty sleva 10% na vstupném.

608 823 181, 776 082 464



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: