Dopřejte autu tu správnou péči. Motor, baterii i karoserii vozu svěřte profíkům




Čas od času každé auto potřebuje tu správnou péči. Odvděčte se mu za ujeté kilometry a svěřte vůz do péče odborníků v Akuservis Cakl. Ti se postarají nejen o kontrolu či výměnu baterie.

Že v Akuservis Cakl ví, co dělají, dokládá i pětadvacet let fungování firmy. Léty prověřená společnost sídlí stále na stejném místě - v Pávovské ulici v Jihlavě. 

Zaměstnanci firmy si zakládajíi zejména na ochotě a pomoci zákazníkovi, slušnosti a férovém jednání, což jde také ruku v ruce s kvalitou prodávaného zboží. Jejich zákazníky tak jsou drobné i větší firmy, ale i soukromé osoby. 

V prodejně Akuservis Cakl můžete vybírat ze sortimentu kompletní péče o vůz. Od baterií, přes oleje a maziva až třeba po autokosmetiku a vůně do auta... 

A spoustu věcí dělají prostě jinak. Třeba v Jihlavě zajistí dovoz baterie k zákazníkovi domů, popřípadě na místo, kde jeho stará baterie dosloužila. Vozidlo zároveň nastartují. 

Na prodejně Vám zdarma změří kapacitu baterie, při zakoupení nového oleje zase bezplatně zlikvidují vyjetý olej. Na nově zakoupenou autobaterii navíc můžete získat prodlouženou záruku.

Poctivý servis je předpokladem dlouhé životnosti vozu. I přes veškerou péči však jednoho dne každé auto ujede svůj poslední kilometr.

A až vůz doslouží, na Akuservis Cakl se můžete spolehnout i ohledně likvidace autovraků. Stejně tak tady i vykupují staré železo a neželezné kovy i elektroodpad.  

V Akuservis Cakl zároveň se Citykartou získáte 10% sleva na zboží a služby (nevztahuje se na již zlevněné zboží nebo služby. Slevy se nesčítají). A pokud Citykartu ještě nemáte, v Akuservis Cakl Vám ji rádi vydají. 


Prodej automobilových a motocyklových akumulátorů, autochemie, průmyslové chemie, olejů a maziv. Nabídka ekologického odstraňování vraků.

 Benefit: Se Citykartou sleva 10% na zboží a služby. Nevztahuje se na již zlevněné zboží nebo služby. Slevy se nesčítají. Ještě Citykartu...

+420 567 564 461



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: