Chopte se pádla! Užijte si dobrodružství na Vltavě se vším, co ke sjíždění řeky patří




Nechte čas chvíli jen tak líně plynout, jako vodu ve Vltavě. Budete možná sami překvapeni, jak může být sjíždění řeky na lodích či raftech osvobozující od všedních starostí. Odpočinete si a naberete nové síly.

Zažít odpočinkovou dovolenou, při které však i protáhnete tělo a zregenerujete mysl novými impulsy a inspirativními zážitky. Kdo byl někdy "na vodě" ví, že to jsou neopakovatelné a nezapomenutelné dovolené které tmelí kolektiv. 

 

 

Ať už vyrazíte s kýmkoliv, Rožmberk nad Vltavou může být skvělou výchozí adresou. Přímo v malebném Hotelu U Martina naleznete nejen komfortní ubytování, ale rovnou si zde můžete zapůjčit rafty, kánoe a pálavy, a to včetně vybavení jako jsou pádla, vesty a barely.

A nemusí zůstat jen u toho. V půjčovně lodí Vám ochotně zajistí i vodácký autobus, dopraví Vás na místo vyplutí či zajistí cestu po Vltavě včetně stravování - nápoje do lodí a raftů, svačinku, nebo oběd v některé z restaurací podél Vltavy.

Ceník půjčovny lodí naleznete zde

 

Stmelit tým na Vltavě může být skvělé i pro firmy, ty v hotelu U Martina mohou uspořádat i grilovačky či týmová školení

 


Hotel U Martina sídlí v zrekonstruované historické budově ze 13. století v malebném městečku Rožmberk nad Vltavou, mezi Českým Krumlovem a rakouskou hranicí.

777 173 112



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: