ZDARMA


Abrakadabra? Anabix! Domluvte si konzultaci zdarma a dejte firmě řád




Anabix. Není to kouzelné zaklínadlo, ale tak trochu kouzelný software. Z chaosu vizitek a kontaktů po stolech a diářích umí vykouzlit perfektně organizovaný přehled zákazníků a rozpracovaných zakázek, který Vás nenechá ve štychu. Navíc, tenhle propracovaný CRM systém je propojen s rezervačním systémem Citydiář od City.cz. Nyní můžete využít možnosti bezplatné on-line konzultace řešení přímo pro Váš podnik. Stačí si zarezervovat volný termín!

Vaše podnikání se rozvíjí, klienti, zákazníci a dodavatelé přibývají a vy se z toho začínáte hroutit, protože už vám nestačí vaše poznámky, papírky nalepené na počítači, na stole i v kuchyňce na ledničce. A když potřebujete věci delegovat, tak nevíte, kde hledat a kam kolegy odkázat. Nastal zřejmě ten správný čas na to, pořídit si CRM systém – customer relationship management, který vám dlouhodobě pomůže udržet dobré vztahy se zákazníky. 

Jde o kombinaci strategie, technologií a postupů, které firmy a podnikatelé používají k řízení a analýze zákazníků, klientů, dodavatelů.  Tento pomocník vám umožní mít všechny potřebné informace na jednom místě, a hlavně vše hlídat za vás.

Co umí CRM?

Tento software bude vaší pravou rukou a rozhodně na nic nezapomene. Navíc do něj můžete dát přístup i vašim podřízeným či kolegům, takže budou mít o konkrétních krocích a důležitých informacích přehled. V prvé řadě vám ale musí sedět! Všechny jeho funkce by měly zahrnovat vše, co požadujete a potřebujete každý den k práci. 

Začněte bezplatnou konzultací

Osvojit si nové postupy není vždy jednoduché. Pomoci v tom může bezplatná konzultace, kdy společně se zástupcem CRM Anabix prokonzultujete řešení vhodné pro Váš podnik. A pak už půjde vše ráz naráz. Abrakadabra? Anabix! :) 


Mějte rychlý přehled o klientech, aktivitách, úkolech i zakázkách na jednom místě. Zažijte na vlastní kůži přínos oblíbeného českého online CRM systému...

+420 778 431 876



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: