Zažijte pohodu v penzionu s bazénem a wellness v malebném koutu Vysočiny




Vychutnejte si klid v penzionu v jednom z nejkrásnějších koutů Vysočiny. V obklopení lesů a kopců na vás ve Wellness penzionu Medličky čeká božský relax. Užijte si bazén s vířivkou, masáže i saunování.

Za devatero horami a devatero řekami...tak začíná spousta pohádek. Do pohádkového Wellness penzionu Medličky to ale taková štreka není. A jako v pohádce, si rozhodně přijdete.

V malebném koutu Vysočiny, obklopeni přírodou, si vychutnáte pohodu a klid v příjemném prostředí, stvořeném pro relaxaci.Vybrat si můžete hned z několika typů pobytů, či si vychutnat pouze konkrétní wellness služby, třeba masáže, finskou či bio saunu, protáhnout tělo ve vnitřním bazénu nebo se ponořit do bublinek…

Venku si za příznivého počasí užijete multifunkční hřiště, dětské hřiště, inline okruh, lákat vás možná budou i procházky okolní přírodou... K penzionu patří skvělá moderní restaurace.

TIP: Při prokázání se City kartou vstup do wellness pro jednu os. na 1 hodinu – cena 110,- Kč (plné vstupné 150,--Kč), vstup se platí hotově nebo plateb. kartou). Restaurace – při dobití City karty na hodnotu 2.000,- Kč, zaplatí držitel 1800,- Kč.




Atraktivní ubytování v penzionu na Vysočině.

 Benefit: Při prokázání se Citykartou vstup do wellness pro jednu os. na 1 hodinu – cena 110,- Kč (plné vstupné 150,--Kč), vstup se platí...

+420 733 181 404



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: