Zásilku si vyzvednete než řeknete kafe. Jedenácté navíc se Citykartou vždy dostanete zdarma




H.K. Možná není náhoda, že Horní Kosov má stejné iniciály, jako horká káva. V Kavárně Na Jedné Noze v této čtvrti na okraji Jihlavy totiž umí tak skvělou kávu, že se sem budete rádi vracet. A nejen za ní... Co takhle si vypít v klidu kávu při vyzvednutí balíku nebo jiné zásilky? Utopie? Kdeže!

Kavárna Na Jedné Noze se ukrývá v budově pošty na strategickém místě přímo na konečné linek MHD v rostoucí čtvrti na okraji Jihlavy. V útulném interiéru vybízí i k posezení u knihy, relaxaci v klidném prostředí nebo posezení s přáteli i nad kapkou něčeho ostřejšího...

"Myšlenka budování kavárny byla připravená již dlouho, čekalo se pouze na vhodné prostory. Šli jsme do toho s myšlenkou buď teď, nebo nikdy," říkají v rozhovoru pro City.cz provozovatelé kavárny (celý rozhovor si můžete přečíst zde).

Strategický bod v podobě kavárny navíc může přijít vhod i v hektických dnech, třeba při vyzvednutí zásilky. Nač čekat ve frontách. V kavárně Na jedné noze si vychutnáte přítomný okamžik a ještě si odtud odnesete doručenou zásilku. 

Kavárna Na Jedné Noze je totiž zároveň i výdejním místem Zásilkovny. A až si tenhle útulný podnik na okraji Jihlavy oblíbíte, o to více pak potěší benefity, které zde získáte se svoji Citykartou. Ještě svou Citykartu nemáte? V této kavárně Vám ji rádi zdarma vydají.

A užít si přímo v kavárně můžete spoustu benefitů: každou Vaši jedenáctou kávu zdarma, stejnou výhodu si můžete užít i se zmrzlinou či vínem. Deváté pivo rovněž budete mít na účet podniku. A při osmém vyzvednutí balíku si vychutnáte gratis Espresso. 

Využít ji navíc můžete i na desítkách dalších míst v okolí. Seznam všech podniků a jejich výhod se Citykartou naleznete zde




Kavárna Na Jedné Noze. Najdete nás na Horním Kosově v budově Pošty (bývalý Olymp). Těšíme se na Vás!

 Benefit: Přímo v kavárně si můžete užít se Citykartou spoustu benefitů: pivo 15+1 zdarma, víno 11+1 zdarma, zmrzlina 12+1 zdarma!

+420 603 316 301



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: