500 Kč


Poukaz do Fitpeople můžeš objednat i pro sebe nebo blízkým jako dárek. Pro radost. A na zdraví!




Dárek, který nezapadá prachem a naopak pomůže obdarovanému dosáhnout svého lepšího já? Dárek, který umocní běžnou frázi "hlavně zdraví"... potěš své blízké nebo i sebe permanentkou do jihlavského fitness Fitpeople!

Být v kondici, to je základ, protože jak říká staré rčení, ve zdravém těle je zdravý duch. Někdy to chce ale nejprve vystoupit ze svého pohodlí, slézt z gauče a svojí komfortní zóny.

A tohle jihlavské fitko patří mezi stálice ve městě, které není třeba příliš představovat.

Tak udělej první krok nebo podpoř své blízké a obdaruj je dárkovým voucherem do jihlavského fitness Fitpeople. 

Objednat si online můžeš poukaz v hodnotě 500, 1000 a 3 tisíce korun, který Ti po uhrazení objednávky zašleme na Tvůj e-mail. Není třeba jej ani tisknout, odbavit lze pohodlně ve fitku přímo z mobilu prostřednictvím QR kódu.

Jediné, co jedobré si pohlídat je jeho platnost - standardně je omezena na dobu 180 dní od nákupu. Po půl roce tak jeho platnost automaticky vyprší.  

Voucher platí do všech poboček fitpeople v Jihlavě. 


Fitness Fitpeople, fitness s jedenáctiletou tradicí. Posilovny jsou vybaveny stroji značky Nautilus a Precor a představují tu nejvyšší kvalitu.

 Benefit: Při nabití Citykarty kreditem nad 5.000,- Kč sleva 30% na vstup do fitness, sporty a solárium a sleva 10% na zboží na baru. Při...

774 439 244



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: