339 Kč


Coworking konečně i v Jihlavě! Práci v nevšedním prostředí zpříjemní i polohovací stoly a fitness místnost




Grafici, programátoři, copywriteři, nebo třeba účetní na volné noze, to jistě potvrdí - pracovat z domu je po čase ubíjející. Před prací tam neutečete a ani se před vámi neschová. Vyprovoďte proto pracovní záležitosti z klidu a pohody domova a věnujte se pracovním povinnostem v coworkingové kanceláři v centru Jihlavy.

Snídat, obědvat, večeřet, připravovat domácí úkoly s dětmi a k tomu se věnovat pracovním povinnostem u téhož kuchyňského stolu, to se hodně rychle přejí.

A "ponorka" z práce na volné noze v pohodlí domova se vynoří i tehdy, pokud si pro ni vyhradíte třeba i komfortní pracovnu. Navíc, se ochuzujete o kontakt s kolegy a tatam je i důležité vymezení hranice mezi rodinným životem a prací... 

Jde to i jinak

I práce na volné noze totiž vyžaduje soustředění, klid i vyhovující zázemí. I z toho důvodu po celém světě stále sílí trend sdílených kanceláří, určených primárně právě pro lidi na volné noze. 

 

Trend dorazil i do Jihlavy

Přímo v centru krajského města Vysočiny naleznete COWORK:S CityHUB Jihlava, umístěný v nárožním domě Brněnské a Úzké ulice. Hned pár kroků od Masarykova náměstí. 

Coworkingové prostory s podlahovou plochou 120 metrů čtverečních poskytují skutečně rozmanité zázemí. Jak pro práci, tak i pro chvíle odpočinku a relaxace nebo neformálnější pracovní část dne třeba v sedacím vaku nebo křesílku u dobré kávy. 

Pro práci si zde můžete vybrat ze dvou elektricky polohovatelných stolů v openspace pod vysokým krovem s výhledem na oblohu střešními okny, kudy dovnitř míří sluneční paprsky. K dispozici Vám bude také menší kanclář se čtyřmi stoly pro práci v klidnějším prostředí.

Pro pracovní schůzky pak poslouží zasedací či školící místnost, k dispozici je také útulná odpočinková místnost, vybavená měkčenými podlahami, posilovacím náčiním i třeba gymnastickým míčem. 

Rychlý internet i místnost pro on-line meetingy

Samozřejmostí je internet o rychlosti 500Mbit/s a to jak download, tak upload.

Lahůdkou je akusticky izolovaná místnost, kde je možné absolvovat on-line meetingy, telefonní hovory či třeba točit audio podcasty...

K dispozici je samozřejmě i kuchyňka, kde si milovníci kávy moho vychutnat čertvě mletou kávu. A usadit se s ní mohou do křesílek v příjemném výklenku s časopisy a knížkami. 

A pokud byste rádi využili čas co nejefektivněji a do práce se chtěli vydat na kole nebo poklusem, součástí je i koupelna se sprchovým koutem. 

Ceny pro stálé i občasné uživatele

Coworkingová kancelář COWORK:S CityHUB Jihlava je připravena jak pro stálé členy kteří mohou využívat prostory neomezeně 24 hodin denně, 7 dní v týdnu po celý rok za paušální měsíční poplatek 3500,- Kč bez DPH měsíčně. Coworking je ale připraven i pro občasné uživatele, kteří potřebují uspořádat meeting či sem tam chtějí změnit prostředí a nesedět nad prací doma. Ti pak mohou využít buď tarif "2x týdně" nebo kreditový tarif, kdy den v CityHUBu vyjde na 280,- Kč bez DPH (cca 339,- Kč s DPH). 

Držitelé Citykarty navíc mohou využít slevu 10% na měsíční členství! 


Trend sdílených kanceláří dorazil i do Jihlavy. Lidé na volné noze mohou využít novou sdílenou kancelář v centru krajského města. Jihlavský coworking nabízí...

 Benefit: Pro držitele Citykarty sleva 10% na měsíční členství.

605933807



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: