Bez peněz do sauny vlez! V saunaBaru zaplatíte kreditem na Citykartě a ještě ušetříte




O milovníky saunování je v Jihlavě skvěle postaráno. V jihlavském saunaBaru si mohou vybrat hned z několika druhů saun nebo se objednat na masáž. Stálí zákazníci si navíc využívají výhod Citykarty jako kreditové vstupenky s výhodnějším vstupným. A noví zákazníci? Na přivítanou získají slevu na první vstup.

Jihlavský saunaBar nabízí tři druhy saun, kromě klasické Finské a Bio sauny ještě i relaxační, neboli herbal saunu. Jako první v Jihlavě v saunaBaru přišli i s takzvaným Kneippovým chodníkem.

„Funguje na principu střídání teplot vody. Začíná se v teplé vodě, pak se jde do studené. Jsou určeny i nějaké limity. Je vhodné proceduru vystřídat třikrát. Působí to blahodárně na krevní oběh,“ uvedl už dříve v rozhovoru pro City.cz majitel saunaBaru Milan Voráček.

A zkrátka nepřijdou ani milovníci masáží. Právě v kombinaci se saunou udělají tělu nejlépe. Jak saunu, tak masáž, je možné si zarezervovat pohodlně předem on-line na City.cz i přímo na webu Saunabaru

A ti, co si saunování skutečně oblíbí, mohou využít Citykartu jako abonentní kartu s výhodnějšími tarify.

„Citykarta u nás funguje na tom principu, že kolik si lidé nabijí, takovou poměrnou slevu dostanou. Nabízíme na Citykartu tři výše slev - deset, patnáct a dvacet procent. Při nabití 1 000 korun dostanou zákazníci slevu deset procent. Pak se sleva stupňuje,“ uvedl za saunaBar Voráček.

Citykarta poslouží i jako celoroční VIP karta. Kompletní nabídku i ceník naleznete zde

Pokud již vlastníte Citykartu, vydanou jiným podnikem, můžete ji využít i v saunaBaru - stačí si ji nechat nabít na požadovaný kredit. Navíc rovnou při prvním nabití získáte slevu 10% na první návštěvu. A pokud Citykartu ještě nemáte, v saunaBaru Vám ji rádi vydají.


Tři druhy saun a nabídka relaxačních masáží.

 Benefit: Na první návštěvu s vlastní Citykartou sleva 10%, následně je Citykarta kreditová vstupenka s výhodnějším vstupným. Citykartu...

+420 733 209 540




Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: