Hráli jsme o 5 vstupenek na večerní běžecký závod AVON běh v Brně



Portál City.cz připravil ve spolupráci se značkou Borotalco bleskovou soutěž o 5 vstupenek na brněnský noční závod AVON běh na 5 km, na pomoc boje proti rakovině prsu, v sobotu 19. května. Italská značka kosmetiky Borotalco je partnerem série večerních běžeckých závodů NN NIGHT RUN 2018.

Pátý ročník NN Night Run 2018 přináší běžecké závody pro sportovce i širokou veřejnost ve vybraných 8 městech České republiky. Jednotlivé závody dají účastníkům zažít nejen radost ze sportovního  výkonu, ale také atmosféru nočních měst. Závody totiž startují vždy ve večerních hodinách.

Značka deodorantů Borotalco věnovala do soutěže pět vstupenek. Deodoranty Borotalco s příjemnou vůní klasického tělového pudru jsou osvědčeným a spolehlivým pomocníkem proti pocení. Obsahují unikátní přírodní složku Microtalcum, která reguluje pocení a zanechává pokožku suchou a sametově hebkou.

Microtalcum je podstatou všech výrobků Borotalco. Vyznačuje se jedinečnou a příjemnou vůní. Tento jemně mletý mastkový prášek má vysokou kvalitu a všestranné využití. Vyrábí se zpracováním přírodního mastku, který je jedním z nejčistších minerálů na světě.

Po správném zodpovězení soutěžní otázky jste měli možnost být zařazeni do slosování o 5 vstupenek  na brněnský závod NIGHT RUN v sobotu 19. května. Start závodu je ve 20.15 hodin v okolí Svratky a Bna-Jih v areálu Komec. Registrace a výdej startovních balíčků bude probíhat od 16.00 do 20.00 hodin.

Své odpovědi jste mohli zasílat do čtvrtka 17.5.2018 do 15.00 hod.

Soutěžní otázka zněla:

Deodoranty Borotalco poskytují spolehlivý :"deo" účinek po dobu:

a) 48 hodin

b) 12 hodin

c) 24 hodin

Správná odpověď byla: a) 48 hodin.

Bohužel do uzávěrky soutěže nepřišla žádná správná odpověď.

Pozn.: Do závodu mohou nastoupit jen osoby, kterým je v den závodu 15 let a více. Mladší 15 let mohou startovat pouze s písemným souhlasen zákonného zástupce.



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: