Dámy, vykročte do jara se svěží vizáží! Soutěžili jsme o kurz líčení



Odhoďte se zimou staré zvyky a vykročte do jara se skvělou náladou! K tomu může dámám napomoci i nový styl líčení, jenž dodá šmrnc. Buďte nepřehlédnutelná!

Salón vizážistky a kosmetické poradkyně Martiny Solarové v Brněnské ulici v Jihlavě je místem, kde se bude cítit skvěle každá žena. A je i místem, kde udělají vše pro to, aby se stejným pocitem odtud každá dívka či dáma i vykročila. 

"Vypadat a cítit se skvěle chce každá žena. Naplňuje mě pocit, že Vám s tím mohu pomoci. Práce kosmetické poradkyně a vizážistky mi k tomu dává prostor změnit něco ve Vašem životě, aby Vás vždy pohled do zrcadla potěšil," říká Martina Solarová, která se věnuje poradenství v oblasti vizáže. 

"Jsem přesvědčená, že moje práce má hlubší smysl, než je jen pěkný zevnějšek. To, jak se cítíme se odráží na našem chování k okolí, i k sobě," dodala.

Nyní, u příležitosti Mezinárodního dne žen, portál City.cz ve spolupráci s Martinou Solarovou vyhlásil soutěž o kurz líčení pro jednu osobu. Stačilo správně odpovědět na soutěžní otázku a poté mít štěstí ve slosování. 

Kurz líčení trvá 90 min a cena je 590,-. Kurz zahrnuje přípravu pleti, výběr a nanášení makeupu a tvářenky. Stínování očí, líčení očních linek a výběr odstínu rtěnky.

Soutěžní otázka zněla: 

Od kterého roku je MDŽ v České republice významným dnem? 

a) od roku 1990
b) od roku 2000
c) od roku 2004

Správná odpověď byla za c) od roku 2004

Pro zapojení do soutěže stačilo uvést správnou odpověď do data uzávěrky níže uvedeného formuláře.  Uzávěrka soutěže byla v pondělí 11. března 2019 ve 22 hodin. 

Výhercem se stala: Vendula Hartmannová. Výherkyně bude o působu předání výhry informována e-mailem. Gratulujeme!


Nezávislá kosmetická poradkyně

606 618 312



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: