Kdo vyhrál v bleskové soutěži o pět párů vstupenek na hru Tak šel čas jihlavskou ulicí?



Pohnutá historie Jihlavy od roku 1939 do současnosti se stala inspirací pro divadelníky. Na velké scéně Horáckého divadla se znovu představí inscenace Tak šel čas jihlavskou ulicí. Soutěžili jsme o pět párů vstupenek na čtvrteční představení!

Hra, která se vypořádává s minulostí v podobě druhé světové války a následného odsunu německého obyvatelstva i pozdější nástup komunistické moci, srpna 1968 či upálení Evžena Plocka, připomíná historii krajského města Vysočiny, kterou si pamatují i současné generace místních, nebo ji znají z vyprávění svých rodičů a prarodičů.

Inspiračními zdroji se staly přelomové dějinné události, které různým způsobem Jihlavu poznamenaly v uplynulých osmdesáti letech. A nyní si můžete pohnuté dějiny Jihlavy připomenout s herci Horáckého divadla. Soutěžíme o pět párů vstupenek na čtvrteční představení, které začíná v 17 hodin. 

Stačilo správně odpovědět na soutěžní otázku: 

Kdo je hlavní postavou a průvodcem hry Tak šel čas jihlavskou ulicí?

a) Starosta
b) Režisér
c) Hokejista

Správnou odpověď naleznete zde. Uzávěrka soutěže byla ve středu 23. 10. 2019 ve 12 hodin. 

Ze správných odpovědí byli vylosováni tito výherci: 

Kateřina Pysková
Dana Slavíková
Jan Jíra
Petra Marková
Tomáš Nechvátal

Každý z výherců získává pár vstupenek na představení Tak šel čas jihlavskou ulicí, které se odehraje ve čtvrtek 24. 10. 2019 od 17. hodiny. Způsob převzetí výhry oznámíme výhercům e-mailem. 


Horácké divadlo Jihlava patří k nejstarším českým divadelním institucím v zemi, bylo založeno v roce 1940. Je zvykem představovat ho jako repertoárové...

 Benefit: Na představení, označené v programu divadla "Výhoda Citykarty", se vztahuje zvýhodněné vstupné - 30% sleva, kterou je možné uplatnit...

+420 567 161 000



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: