Talířové dezerty i pro domácí oslavy. Jak na to, ukáže cukrářka Helena Fléglová
09. 04. 2019
od 16:23 do 20:30
Kurz přípravy moderních dezertů. Více sladěných chutí na jednom talíři. Na to vše se mohou těšit účastníci našeho dalšího kurzu. Do Jihlavy přijede cukrářka českého národního týmu Helena Fléglová.
Talířový dezert není vůbec nic jednoduchého. Naučte se jednoduché rychlé dezerty, díky jejichž kombinaci se stanete hvězdou pro každou návštěvu.
Měl by být stejně dokonalý...
zobrazit více
Talířový dezert není vůbec nic jednoduchého. Naučte se jednoduché rychlé dezerty, díky jejichž kombinaci se stanete hvězdou pro každou návštěvu.
Měl by být stejně dokonalý jako monoporcový dortík, ale musí být naservírovatelný na talíř během velmi krátké doby.
Chcete vědět, jak na to? Pojďme se to naučit s cukrářkou českého národního týmu Helenou Fléglovou, která s českým týmem vyhrává na světových soutěžích.
Program
Baileys sponge cake v hořké čokoláde s mandlemi, karamelová ganache, hruškový gel, espresso espuma, zmrzlina z přepuštěného másla, čokoládový crumble, karamelové destičky z kakaových bobů.
Cheesecake s mango-maracujovým tatarákem, mangovou espumou, mandlovým crumble, kokosovou zmrzlinou, ganache z bílé čokolády.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry. Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.
Délka kurzu: 4 -5 hodin
zobrazit méně